Против връзката й с Денков: Щерката на Ивайла Бакалова не искала бебето

0

- Advertisement -

Дълго време Ивайла Бакалова била принудена да балансира между мъжа, носещ я на крилете на нова и дълго чакана любов, и първородната си дъщеря – Рая, която била категорична, че бизнесменът Веселин Денков не е подходяща партия за майка ѝ.

„Разбрах за него в чужбина, бяхме заедно. Отне й време да ми каже, защото аз съм ревнива към нея. Първоначално не го харесвах. Показва го и на него, когато се виждахме. Бях голямо леке. До ден днешен ме нарича киселка, защото съм била кисела

Когато се спомена идеята за дете, не бях сигурна дали искам те да имат бебе. Искрено им казах, че няма да бъда най-щастливата, ако това се случи„, споделя Рая в едно от последните си интервюта, изтъквайки още, че между нея и Ивайла никога не е имало силна връзка. След поредица от опити да отдалечи майка си от Веселин, Рая приема своето поражение, пише „Галерия“. 

Днес го определя като добър човек и признава, че появата на малката й сестричка Вяра, която проплака през декември миналата година, е причината да се уважават.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече