Ето я идеалната жена за новия ерген Алек

0

- Advertisement -

Алек Младенов има три сестри и един братв шоуто ще търси своя идеал за жена

Звездата в третия сезон на романтичното шоу „Ергенът“ – бизнесменът Александър Младенов, е прибрал тлъст хонорар, част от договора му с бТВ, за да влезе в образа на мачо под прикритие преди дългоочаквания старт. За целта той е изтрил всичките си профили в социалните мрежи, включително акаунтите си във фейсбук и Инстаграм, оставяйки само страницата, с която ръководи част от контактите си в сферата на предприемачеството в Линкедин, пише Галерия.

Целта е да се превърне в загадъчна апетитна хапка за дамите и да провокира още по-висок рейтинг. Към момента мисията е успешна, тъй като единствената информация за него — първата му визитка, събуди интереса на зрителите и по-специално на представителките на нежния пол, които ще се борят за сърцето му.
Александър е красив и заможен мъж, който мечтае за сродна душа, а за съжаление опитът в годините е бил повече от солен. Нито една от аферите му не се е превръщала в сериозна връзка, а причина за това е трудният му нрав. Като истински мъжкар той държи на сериозните отношения и семейните ценности. Иска сватбено тържество, изпълнено с веселие и български традиции. Не вярва на кратките афери, но се надява, че форматът може да го срещне с правилния човек.

Подкрепа има от голямото си семейство — три сестри и един брат. Те също имат инструкции, не бива да споделят никаква информация за Александър, в това число дори на близки приятели. „За себе си знам, че съм щастлив човек и бих искал хората да ме възприемат така. „Постигнал много“ са думи на вятъра, ако няма с кого да споделиш успехите си в живота. Вярвам в голямата любов, нямам търпение да я опозная“, казва Алек.

Любопитно е, че подобно на предния Ерген, в лицето на виртуозния пианист Евгени Генчев, той също ще търси естествената и натурална визия. Интервенциите — поставянето на гръдни импланти, увеличаване на обема на устните, създаването на ефекта на котешкото око и всичко останало, което модерните дами правят в името на красотата, отвращават Младенов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече