Емили Тротинетката:  Давам 12 бона в евро и д-р Енчев ще ме направи жена!

0

- Advertisement -

„Ако не направя операция за смяна на пола, ще се самоубия”, зарича се блондинката

Скандалната Емили, чието име от време на време попада в медиите благодарение на неестествените ситуации, в които се забърква – като разходката на вързано, болно дете в мол и последвалият арест, е решила да сложи край на стария си начин на живот, пише Уикенд. Транссексуалното момиче обяснява, че положението е нетърпимо. Постоянно изпитвала сексуален дискомфорт и чувство за непълноценност в кревата. Страхувала се да се отпусне докрай и така оргазмите й се оказвали непълноценни. Психически пренатоварена, плевенчанката решила да отреже мъжкото си достойнство, което нарича просто „черво”, и да го замени с истинска вагина, за да се чувства пълноценна жена.

Операцията щяла да промени начина й на живот, да я направи истинска жена и да я сприятели с момичета не само от цяла България, но и от западните държави.
„Решила съм окончателно да си правя операция за смяна на пола. Това ще стане най-рано след три месеца и най-късно до една година. Много искам да имам женски гениталии. Всички си падат по тях. Съвършени са. Искам да дарявам любов, но и да получавам. Едно е сигурно – през 2024 г. вече ще съм 100% жена. Няма да усещам болка, мъка и страдания, просто ще си живея живота така, както ми се иска.
Решението ми да си направя тази интервенция идва оттам, че засега не мога да се отдавам напълно на моите любими Тихомир и Елизабет, както и на моите приятелки. Вагината ми липсва и нямам търпение да се отърва от червото между краката ми. Докато не го направя, ще имам проблеми. Дори с намирането на работа”, категорична е палавата русокоска, която признава, че за смяна на пола заговорила още на 7 години, след като гледала предаване по телевизията и установила, че има сходни проблеми с главните герои в него.
Побързала да сподели вълнението от чутото с майка си, но родителката й попарила надеждите. Годината била 2008-а. Емили се казвал Даниел и в Плевен все още никой възрастен не си бил сменил пола, камо ли това да го направи невръстно дете в първи клас. Цели 10 години Даниел се молил на майка си да разреши хирургическа интервенция за смяна на пола, но мечтаното „да” така и не се чуло от устата й.
„През 2018 г. майка ми умря. Понеже нямах 18, се наложи да живея при вуйчо и вуйна. Те също бяха страшно консервативни неуки хора и ме тормозеха. Не можеха да ме разберат. Изобщо не ми влизаха в положението. Година по-късно навърших пълнолетие и се преместих да живея в апартамента на майка ми в Плевен, който наследих. Бяха времена, в които търсих приятели и подкрепа, някой, който да ме разбира, да не ми се кара и да не спъва желанията ми с грозни думи и обиди.
След няколко месеца започнах да приемам полови хормони и медикаменти. Така започна трансформацията ми, която се извършваше бавно. Вземах хапчета, за да направя гърди. Получиха ми се много добре. Пуснах си дълга коса, боядисвах се русо, държах се като жена. В мен всичко започна да се променя. Хормоните си казваха думата и осъзнах, че трябва да се преместя в София.
През 2021 г. се запознах с Тихомир от „Фермата”, който вече беше станал Мелиса. Засилих медикаментите, за да се подготвя физически и психически за смяната на пола. Заживяхме заедно. Бях щастлива, сега също съм щастлива, но онова отдолу не го искам. Не се чувствам добре, защото нито една лесбийка не ме желае интимно и страстно. След като разберат, че имам някакво си чревце, а не женска вагина, те ме отхвърлят и не искат да се срещат с мен. Лишена съм от секс, от оргазми!
Има и друго – не мога да спя с Тихомир и Елизабет, защото не мога да им се отдам напълно. Постоянно се дърпам, прикривам, срамувам и изпитвам неописуема полова дисфория. С една дума – не мога да водя никакъв щастлив и интимен живот, докато не легна под ножа”, разказва притеснената Емили, която с нетърпение очаква насрочването на дата за операцията, която щяла да се извърши в България от пластичния хирург д-р Ангел Енчев.
По време на операцията самият член се преобразувал постепенно във вагина. Първо се разрязвал скротумът и се подрязвала кожичката. Второ, самият член се оголвал и се изваждал от кожата. Следвало подрязване на главичката и премахване на пещеристите тела – ампутация на пениса. После се скъсявал уретерът и се изграждал клитор от главичката, т.нар. клиторопластика. Новата вагина се свързвала с помощта на конци за тазовата кост – вагинопластика, а от скротума се изграждали срамни устни – лабиопластика. Едва след тези процедури женският полов орган бил готов да види бял свят.
„Операцията ще я извърши д-р Ангел Енчев, който е най-добрият пластичен хирург на Балканите, но е и перфектен при смяна на пола. Продължителността й ще бъде 7-8 часа. Пълноценен секс ще мога да правя 3 месеца след нея, защото има нужда от зарастване след изваждането на конците. Ще ми излезе 12 хиляди евро. Тук искам да кажа, че някои хора си мислят, че ние тримата – аз, Тихомир и Елизабет, имаме пари, но не е така. Ние имаме пари за оцеляване и за удоволствия – плажчета, заведения, но 12 000 евро в брой нямаме. Тези пари ще си ги набавя, след като продам наследствения си апартамент в Плевен, в който вече не живея от 2 години и няма да живея вече никога. Купувачи има, въпрос на време е да оформим договор за покупко-продажба. На мен ми стига да съм щастлива с любимите си хора и да имам вагина, на която да се радват приятелките ми лесбийки. Убедена съм, че ако не направя тази операция, ще се самоубия. Тя е единственият ми шанс за щастие в живота”, обяснява блондито.
Трансексуалната госпожица не иска да коментира дните, прекарани в ареста, защото споменът за тях й носел дискомфорт. Не искала да се връща към случката в мола, която възмути цяла България, нито да коментира поведението на другите участници в клипа.
Палавницата твърди, че е загърбила завинаги превозното средство на две колела, което я направи прочута. Да чува за себе си, че е Емили Тротинетката, й било втръснало, пък и отдавана имала мотор, с който обикаляла страната, за да се среща с лесбийки, които я оферирали в популярна интернет платформа.
Емили продължава да живее с Тихомир Рангелов, бивш участник във „Фермата”, който известно време се подвизаваше като транссексуалната Мелиса, а след това отново стана мъж благодарение на хормони и физически упражнения. Към двойката има нов семеен член – 30-годишната Елизабет, която е бисексуална жена. Казват, че са щастливи от живота си в т. нар. „любовна триада”. Не плануват деца, защото мечтаят за кариерно израстване и развитие в чужбина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече