Лена Бориславова като студентка: Къса рокля, целувки с всеки пол и концентрат в чашата (Снимки ракриват палавницата)

1

- Advertisement -

Кадрите на палавата Лена Бориславова публикува онлайн изданието ПИК. В зората на младостта си тя редовно е осъмвала по барове и кръчми. Бъдещата юристка е с напълно неузнаваема визия.

Прическатай е къса и обръсната от едната страна коса, облеклото й доста предизвикателно. Заради фриволното си поведение по нощните заведения Бориславова била ухажвана от мъжката аудитория. Снимките показват, че тя обича да се изявява  на дансинга, с наздравица с уиски в ръка, раздаваща прегръдки и целувки на мъжете и жените наоколо.

Изглежда преди да срещне сегашния си мъж тя е имала авантюра с друг. Лена и бившият й се целуват и прегръщат. Макар, че е била отличничка на немската гимназия не пропускала купони за забавления, които продължили и след като се записала да учи право.

Точно в Софийския университет се запознава със сегашната с половинка Миро Иванов, с когото очакват първо бебе, което ще се роди през септември. Двамата щели да минат под венчило още преди три години, но пандемията провалила сватбата им.

1 Коментар
  1. Кари казва

    Просташка статия

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече