Родителите на Рая Пеева за скандалния Явор: Одобряваме го за зет, добро момче е!

0

- Advertisement -

Младата актриса не се интересува какво говорят за връзката й с Бахаров

Родителите на Рая Пеева изобщо не се притесняват от връзката й със скандалния Явор Бахаров, който непрекъснато има проблеми с органите на реда. Според барабаниста Пейо Пеев и актрисата Красимира Демирова гаджето на дъщеря им е добро момче и тя е щастлива с него. Затова го одобрявали за зет, пише Уикенд.

Шумните скандали около Явор Бахаров карат много хора да смятат, че Рая Пеева все някога ще се раздели с него, и периодично се пораждат слухове, че двойката е сложила край на връзката си. Това се очакваше още преди 4 години, когато актьорът бе арестуван, след като се нахвърли с юмруци именно върху половинката си. Причината за побоя, който й нанесе пред много свидетели, беше ревност. Вместо да му покаже вратата, Рая обяви, че двамата се обичат и всичко между тях е наред. Последваха още проблеми с полицията за малкия Бахаров, който вече не е много малък – през юли става на 38 години. Най-шумният от тях бе арестът му зад волана след употреба на наркотици. След като отърва затвора, Явор уж се беше кротнал, но наскоро пак го хванаха със забранени вещества.
Според слуховете, на Рая й се налага да издържа мъжа си, а вечните му проблеми са й докарали паник атаки. Миналата неделя Георги Любенов покани в студиото си в БНТ звездното семейство – Пеева с баща си Пейо и майка си Красимира. Водещият директно попита тъщата дали одобрява за зет избраника на Рая. „Одобрявам го! След като това е нейният избор, аз нямам избор. Аз съм я родила, за да бъде щастлива. С кого, как, по кой начин, това си е нейна работа. Само се моля да е здрава и щастлива”, отговори актрисата. Баща й Пейо пък каза, че Явор бил добро момче, с което имат много общи теми за разговор. „Добро момче е. Имаме си обща приказка. Говорим за футбол, говорим за Реал Мадрид – ние обичаме и двамата Реал Мадрид. Израснали сме в един квартал… Имаме обща приказка, но най-важното е, че те с Рая си имат…”, каза основателят на група „Спринт”. Тъщата и тъстът често се събирали с младите, Пейо и Явор се черпели заедно и си изкарвали много приятно.
Родителите на Рая не се бъркали в живота й, макар че актрисата нямала нищо против техните съвети. „Позволявам им, естествено, да се бъркат, но те не си позволяват, защото влязох вече в христовата възраст и мисля, че мога да взимам своите решения сама. А и от грешките трябва да си взимам поуки”, обяснява актрисата. Между нея и Явор нямало никакви проблеми, независимо от скандалите, които периодично избухват около името на Бахаров.

„Данък обществено мнение спряхме да плащаме с Явор. Обичаме се, гледаме в живота напред, живеем в настоящето и кой каквото иска – да говори. По-добре да говорят за нас отколкото да ни забравят”, убедена е Рая.
През март тя стана на 33 години – възраст, в която може да се похвали с много добри постижения в работата си. Майката й откровено признава, че именно кариерата на дъщерята е най-успешната в семейната артистична тройка. Тя се изявява и в театъра, и в киното, и в сериали, дори в предаването на Би Ти Ви „Преди обед”. Но все още не е уредила личния си живот. Въпреки че с Явор Бахаров са заедно вече повече от 7 години, те нямат деца, а се говори, че постоянно се оплакват и от проблеми с парите. Малкият Бахаров е много добър актьор, но харчел мигновено всичко, което печелел, а напоследък нямал и много предложения заради вечните скандали около името си. Налагало се Рая да покрива дупките в бюджета – нещо, което нито една жена не си пожелава. Тя прощавала на мъжа си всички проблеми, които й създава, но, вероятно заради липсата на елементарна сигурност в живота си, не смее да създаде дете заедно с него.

Любовта понякога е сляпа”, е един от зрителските коментари на официалната страница на „Денят започва с Георги Любенов”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече