След екшъна с побой, полиция и арест: Мария официално се събра с мъжа си Мирослав

0

- Advertisement -

Отварачката говори за любовта им и споделя романтични кадри от Гърция, като че нищо не се е случило

Едва се изниза малко повече от месец и Мария призна това, което първо се подозираше в публичното пространство, а после се коментираше усилено. След екшъна с побой, полиция и арест, фолкдивата официално демонстрира подновената връзка с мъжа си Мирослав Соколов. Отварачката пак говори с усмивка за отношенията им, а тези дни даже споделя романтични кадри от Гърция, където са на почивка. Избрали са „любимото си място”, както го нарече Мария. Нощувките във въпросния луксозен хотел e 650 евро на вечер.

„Шегувах се с моя мъж: „Няма ли ей така някой път да ме засилиш с една сума, дето да се замисля поне пет минути какво да я направя.” Обаче той каза, че такава сума не съществува”, разказва жизнерадостно Мария в блиц интервю за платформа за споделяне на видеа. Обикновено, допълва певицата, вече била подредила сумата още преди да й е дал. И даже като й я даде, имал още да дава, така че… Тук и тя се смее, и снимачният екип се смее. Като че до преди няколко седмици не се е нищил със солидна доза драматизъм въпроса с побоя, нанесен й от същия мъж.
Както вече е известно, случката е от края на март.

Съседи в столичния квартал „Лозенец”, където Мария има апартамент, чули викове. Скоро пристигнала и полиция. Тогава се появи версията, че побоят над крехката певица се случил, след възникнал спор, провокиран от ревността на мъжа й. Мирослав Соколов си изпуснал нервите и започнал да я шамаросва. В някои статии се споменаваше и за юмруци в главата. Накрая бизнесменът я съборил на земята и излязъл. Тогава Мария подала сигнал в полицията и даже си извадила медицинско. Мирослав бе задържан за 72 часа по обвинение за нанасяне на лека телесна повреда в условията на домашно насилие и за закана за убийство. Покрай това плъзна слухът, че той насочил пистолет към главата на звездата на фолка. По-късно, когато Мирослав бе пуснат на свобода срещу 2000 лева гаранция, се заговори, че случката с пистолета е от септември 2021 г., два месеца преди с Мария да станат съпрузи. Самата тя пък по време на разпита си пред съдия отрекла да се е чувствала заплашена. Даже признала, че редовно блъскала и драскала мъжа си като израз на любов. „Обичам жена си, изписаха се големи глупости”, каза тогава в интервю за „Уикенд” и Мирослав.
Въпреки очевидната промяна в курса на отношенията им, в този период от страна на певицата нямаше и намек за сдобряване и събиране. Напротив, говореше се, че тя ще иска обезщетение от мъжа си за причинени неимуществени вреди. Дни след като се разчу за побоя, Мария благодари на феновете си в инстаграм и заяви желанието си да продължи да пее. Много неща били зад гърба й, с които е горда, за други няма място в сърцето и не си ги и спомня, заяви тя.

Съвсем логично започна да се коментира и предстоящ развод. Още повече, че докато мъжът й не бе на свобода, тя купонясваше с приятели и колеги в столични заведения. В крайна сметка вместо с разлъка, певицата сюрпризира със сдобряване със съпруг №3. Мария първо сподели кадри в социалните мрежи на двор с басейн, покрай което се заговори, че с Мирослав са се пренесли в нов дом в покрайнините на столицата. Феновете още се дивяха на този слух, когато тези дни Мария сподели снимки от поредната си романтична почивка с Мирослав в Гърция.
Междувременно певицата пак заговори с усмивка за брака си. В блиц интервю за онлайн платформа за споделяне на видеа Мария споделяше любопитни асоциции. Така тя разкри, че свързва лятото с „този господин”, при което до нея се появи нейна актуална снимка с Мирослав, изглежда правена непосредствено преди заснемането на клипчето. Бизнесменът явно е придружил любимата си за медийната й изява.
Мария свързва лятото с него, защото се запознали през пролетта и изкарали горещите месеци заедно в Гърция, където после се завърнали за втора и трета ваканция. Сега пак са там. „Покрай него заобичах истински летните неща – да вляза във водата, да ходя на закуска в тези места, където ги правят, а не да си взимам във вкъщи. И на други по-лоши неща ме е научил, свързани с лятото…”, разсмя се Мария и допълни, че ще ги запази в тайна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече