Бунт срещу Дара в „Като две капки вода“

1

- Advertisement -

Нона Йотова нападна журито, продуцентът Кирил Кирилов нарече победителите бездарници

Огромен скандал се заформи след полуфинала на музикалното шоу „Като две капки вода“, по време на което бяха издигнати основните фаворити за голямата награда – Владимир Михайлов, Тома, Керана и Дара Екимова. Изборът разбуни духовете, а мнозина от зрителите заподозряха измама, предвид факта, че на крачка от последното за сезона шоу отпаднаха любимците – Христо Петков, както и дуетът на Димо Алексиев и Ралица Паскалева.

Критиките в социалните мрежи се отнасят главно за Дара и нейното място на финала, пише Галерия. Масово зрителското мнение е, че певицата незаслужено е стигнала до финала и по този начин е лишила по-достойни участници от място там, пише Галерия.

„Такова бутане досега не е имало“, ядосват се фенове и отбелязват, че менторите винаги са „дирижирали“ класирането, а точките не се раздават спрямо таланта и изпълнението.

Продуцентът Кирил Кирилов заяви, че „толкова бездарие, лицемерие и мазнотия не е гледал в друг сезон до този момент“. Певицата Нона Йотова счита, че журито яко се е издънило.

1 Коментар
  1. Димана казва

    Хайде сега, точно Нона Йотова ще се изказва за добро пеене…. Този Кирилов, че и продуцент се нарекъл, да вземе да се яви на изпит относно това, което се опитва да коментира…. Бездарници ще дават мнение!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече