Благо Джизъса удари дъното с новата си изгора – ето как го оплете в мрежите си

0

- Advertisement -

Последната клюка за футболната звезда Благой Георгиев разтърси всички. Слухът гласи, че се е сближил с Мария по време на пребиваването им на „Островът на отшелника“ и към днешна дата са заедно, пише Блиц.

Прясно разведеният Благой пак бил магнит за женското внимание и се превърнал в мишена на Мария, която не успява да блесне с нищо по време на участието си в „Сървайвър“. Тя явно е решила да се набие в публичното пространство, използвайки славата на татуирания мачо.

Ето какво обаче се случва наистина между него и Мария.

Снимката, която се завъртя в пространството, е направена на една от сбирките на участниците след края на шоуто, където са били всички останали. Мария търсела близост с Благой и от нея тръгва кадъра, на който са уж само двамата с неговите деца. Оказва се всъщност, че се виждат и още двама от участниците – Светослав и Татяна, съответно няма нищо интимно и скандално за разказване. 

Приятели на футболиста не крият, че са усетили някакви любовни пориви от страна на Мария към Благой, заради което подозират, че точно тя пуска тези слухове из медиите. „Мария въобще не е типът жена на Благой и дори не би се прежалил и за веднъж да бъде с нея. Видимо тя много търси неговото внимание – дали е влюбена или иска да се възползва от неговата слава… само тя си знае, но се излага“, категорични са запознати със ситуацията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече