Преследва я като куче! Кубрат Пулев виси посред нощ пред вратата на Андреа

26

- Advertisement -

„Изхвърли всичко от мен… Някой ден ще ти липсват моите вещи”, пише й той, но тя го блокира

Ново развитие търпи мелодрамата на Андреа и Кубрат Пулев. Двамата уж поддържат само приятелски отношения, след скандалната си раздяла, и последвалите обрати в отношенията си. Само че скорошни събития хвърлиха съмнения върху тезата им, че помежду им има само взаимно уважение и са загрижени един за друг, защото повече от 10 години са били заедно, пише Уикенд.

Новото 20 дойде пак от блондинката, която преди дни изненадващо показа в инстаграм чат с контакт, записан като „К”. Така стана ясно, че тя е била атакувана с обаждания посред нощ и драматични реплики, като между бивша двойка, чиято любов все още не е в миналото.
„Every day of my life” („Всеки ден от живота ми”), написала е бившата пайнерка към кадъра на чата. Затова и феновете й нямат съмнение, че става дума тъкмо за разговор с Кобрата, както и че е актуален. „Нелепо е да го търся”, написала е Андреа, а К е отвърнал: „Не ги мисли изобщо! Никакво развитие, ей, отново супер негативна”. Акцентът обаче е на друго място, а именно върху два пропуснати разговора, един след друг, към 1 през нощта, а секунди по-късно – съобщението: „Отвори”. Не отговори или вдигни, както се настоява обичайно, когато става дума за телефонен разговор, а „отвори”. Тъкмо това наведе мнозина на мисълта, че „отвори” може да се е отнасяло до вратата на дома на Андреа.
Не е ясно какво се е случило след това, но по-вероятно е да е нищо, тъй като в чата блондинката повече не отговаря. Следват нови съобщения от „К”, включващи клипче от заведение или фоайе на хотел. Във видеото, което блондинката бе публикувала, боксьорът не се вижда ясно, но се предполага, че е той. Кубрат се шегува, накланяйки назад диванче, на което Андреа е поседнала. После я пръска с някакъв спрей, а блондинката го моли: „Само не косата, че струва пари”. Андреа не коментира и това съобщение. Мълчанието й явно действа като провокация на „К”, защото пише: „Изхвърли всичко от мен! Някой ден ще ти липсват моите вещи…”. След известно време, в което пак няма реакция от Андреа, „К” допълва: „Лелелеле и ме блокира, ей!”.
Кадърът на чата, както и видеото със закачките на бившите годеници не се задържаха дълго в профила на Андреа в инстаграм. По традиция блондинката прави шокиращи разкрития, след което трие постовете си. Така направи, когато преди време обяви, че Кубрат има тайно дете. Към момента той вече има две – дъщеря и син. Боксьорът потвърди през декември, че е станал татко на момиче. Името й е Христина и се е родила в началото на миналата година. Този февруари Кубрат стана баща и на син, който кръсти Спартак. Майката на децата му се казва Розали Петрова и се занимава с недвижими имоти. Разкри я Андреа, която неотдавна влезе в открита битка с нея. Фолкпевицата публикува запис на телефонен разговор със съпругата на бивш любовник на Розали, който си отишъл след катастрофа с мотор. В записа се коментира как Розали се облагодетелствала от връзката си с вече покойния бизнесмен. Часове след публикуването на записа Андреа го изтри, но с това коментарите не секнаха.
Не изглежда случаен и моментът, в който Андреа показа чата с „К”. Направи го, докато все още се обсъжда скорошното й участие на градус. Малко след него, блондинката обясни, че си пийнала заради стрес, който преживяла непосредствено преди изявата си. „Мутра” – приятел на собственика на заведението, в което била изявата й, обидил Кубрат, при което певицата го ударила с юмрук в корема. Онзи явно не си поплюва, защото я залепил с шамар за стената. Докато все още се бистрят тезите за скандалното участие на певицата, се появиха слухове, че боксьорът чака близнаци.

26 Коментара
 1. 1 казва

  1

 2. 1 казва

  2oZCWDfZ

 3. 1 казва

  0’XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR’Z

 4. 1 казва

  (select(0)from(select(sleep(15)))v)/*’+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'“+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+“*/

 5. 1 казва

  -1); waitfor delay ‘0:0:15’ –

 6. 1 казва

  1 waitfor delay ‘0:0:15’ –

 7. 1 казва

  -5 OR 233=(SELECT 233 FROM PG_SLEEP(15))–

 8. 1 казва

  -1)) OR 394=(SELECT 394 FROM PG_SLEEP(15))–

 9. 1 казва

  EvmNJ2cH’) OR 194=(SELECT 194 FROM PG_SLEEP(15))–

 10. 1 казва

  1*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)

 11. 1 казва

  1’||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||’

 12. kAux3ocj казва

  1

 13. if(now()=sysdate(),sleep(15),0) казва

  1

 14. -1; waitfor delay '0:0:15' -- казва

  1

 15. -1); waitfor delay '0:0:15' -- казва

  1

 16. 1 waitfor delay '0:0:15' -- казва

  1

 17. qKivEgMI'; waitfor delay '0:0:15' -- казва

  1

 18. -5 OR 199=(SELECT 199 FROM PG_SLEEP(15))-- казва

  1

 19. -1)) OR 92=(SELECT 92 FROM PG_SLEEP(15))-- казва

  1

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече