Диана Димитрова се подигра със сълзите на Ралица Паскалева

7

- Advertisement -

Диана Димитрова, на която напоследък целият свят й е крив заради старите скандали с колегата й Юлиан Вергов, извади остри нокти срещу колежката си Ралица Паскалева. Скандалната актриса маскира нападките си под формата на подкрепа за друг участник в „Капките” – рокаджията Тома Здравков. Тя изрази топли чувства и към други двама състезатели във формата – Владо Михайлов и Кали.

Не пропусна обаче да захапе Ралица Паскалева, макар че не спомена директно името й. Тя обяви сълзите на актрисата, която може да е бременна, за фалшиви. Причината – половинката на Теодор Салпаров не защити Димитрова в конфликта й с Вергов. Нещо повече – тя застана на страната на актьора. Явно за Диана това е знак за лицемерие и неискреност, пише Уикенд.

Ето какво написа в социалните мрежи бившата доктор Огнянова от сериала „Откраднат живот”: „За първи път споделям мнението си за формат, но ТОМА! Ах, Тома!  Истинско удоволствие и вдъхновение е той! Много харесвам Владо и Кали, но Тома е ненадминат! Дал Господ!
Освен безумния талант, Тома е истински добър и чист човек и искам да Ви споделя, мили зрители, не обръщайте внимание на фалшивите сълзи на някои от участниците. Гледах ги доста години.”
Хората в мрежата веднага се сетиха, че „фалшивите”, според Диана, сълзи са на Ралица, но голямата част от тях изразиха мнение, че и тя е много добре в „Капките”, точно както са добри Това и Влади. За Кали повечето смятат, че не може да се сравнява с тримата си колеги.  

7 Коментара
 1. 1 казва

  1

 2. 1 казва

  -1; waitfor delay ‘0:0:15’ –

 3. 1 казва

  1 waitfor delay ‘0:0:15’ –

 4. 1 казва

  mwkvg3XP’) OR 864=(SELECT 864 FROM PG_SLEEP(15))–

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече