Блатечки се изцепи в „Капките”: Тома е грозен!

7

- Advertisement -

Зрители се втурнаха да защитават рокаджията от нападката на актьора

Журиращият в шоуто „Като две капки вода” актьор Асен Блатечки ядоса зрителите, обявявайки за грозен любимеца им Тома Здравков. Според бившия секс символ рокаджията не става за гледане. Той не се притесни да каже това в националния ефир на Нова тв и дори го повтори няколко пъти, пише Уикенд.

Хиляди зрители на „Капките” бяха втрещени, като чуха мнението на Блатечки за външния вид на Тома, изказано без никаква следа от деликатност. Миналата седмица, след като рокаджията направи имитацията си на Славка Калчева с хита й „Бяла роза”, актьорът, известен с успеха си сред дамите, съобщи: „Тома, ти си грозен…”. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро останаха като гръмнати от тези думи и веднага направиха забележка на колегата си. „Аз също съм грозен”, опита да замаже положението той, но никой не му обърна внимание. Въпреки критиката към думите си Блатечки повтори: „Тома е грозен!” и след това уточни, че когато рокаджията имитира жена, той забравял за грозотата му. След толкова честа употреба на думата „грозен” по свой адрес всеки би се почувствал зле, но добродушният Тома изобщо не показа да се е засегнал. Той разбра идеята на журиращия актьор, който искаше да подчертае, че имитациите на музиканта са толкова добри, че карат зрителите да мислят, че е сменил не само поведението и гласа си, но и външния си вид.
Въпреки че Тома не показа обида, много зрители бяха силно възмутени от думите на Блатечки. Доста дами се втурнаха да оборват актьора кратко, но ясно: „Тома не е грозен!”, писаха те в социалните мрежи. Някои обявиха, че и Блатечки не е пръв красавец, така че няма право да коментира останалите мъже. Явно не бяха забелязали уточнението на актьора „Аз също съм грозен”.
Независимо как се възприема външния му вид, рокаджията победи във въпросната вечер на „Капките”, а се очаква да излезе като победител и на финалите на шоуто. Най-сериозният му конкурент е Владимир Михайлов. Тома редовно събира по-силен зрителски вот, а на финалите се следят единствено гласовете на зрителите.

7 Коментара
 1. 1 казва

  1

 2. 1 казва

  0″XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR“Z

 3. 1 казва

  0’XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR’Z

 4. 1 казва

  -1); waitfor delay ‘0:0:15’ –

 5. 1 казва

  1′“

 6. TRgCmGSR'; waitfor delay '0:0:15' -- казва

  1

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече