Бащата на Полина отправи страшни заплахи към Благой – ето как си ги изпроси!

0

- Advertisement -

След като преди дни стана ясно, че Благой и Полина се развеждат, по нейно желание, Джизъса спретнал нечуван цирк пред нея и семейството й, пише Блиц.

В момента той участва в „Сървайвър“ чак в далечна Доминикана, затова не е ясно точно кога е успял да вдигне скандалът, но според слуховете ексфутболистът влязъл бесен в доскорошния си семеен апартамент и започнал да мята скъпи ризи и маркови дънки в куфара си, а когато жена му го видяла, той я засипал с порой от ругатни. Красавицата изобщо не му останала длъжна, а виковете на двамата се чули чак от съседните къщи.

Показното щастие не продължи дълго

Полина така се разфучала, че започнала да тъпче дрехите на Джизъса по земята и да бърше с тях плочките в банята, крещейки, че парцалките са купени с нейните пари. На сеира станали свидетели камериерки и охрани, които били в готовност да разтърват двойката, в случай че се стигне до там. Нещата утихнали с идването на тъста на Благой, който му посочил изхода и го посъветвал да не припарва повече в курортното селище, ако не иска да му се случи нещо.

Още в началото на връзката им, баща й Христо бил против нея, но приел решението на щерка си. Сега обаче се е зарекъл да задейства най-солидните си връзки в съда, за да остави бившия си зет гол като пушка след развода. Заканил се също, че ако го види отново във Велинград, ще стане страшно.

„Аз й казвах, че този мъж не може да бъде верен, но тя не искаше да ме чуе. Приех го като роден син, хранех го, гледах го почти година, а той как постъпи с моето дете. Ако го видя пак някъде из града, не отговарям, може да му избия изкуствените зъби“, споделил пред приятели родителят на Полина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече