ВОЙНАТА на миските! Марина Войкова срина Тафкова: ПАДЕНИЕ! Всяка втора става певица!

1

- Advertisement -

Лют скандал гърми между носителки на титлата Мис България. Малко след като Мис България 2020 Венцислава Тафкова обяви, че сменя попрището и става фолк певица, нейната колежка от модния бранш Марина Войкова я нападна публично в Инстаграм профила си.

„Как може продуцентите на музикални компании да събират само жени с друга професия, които нямат глас, нямат дори сценично поведение, има само програма, за да им създадат глас, който „пее“, изригна Мис България 2015. „То е гадно за ушите! Гадно ми е, че изобщо няма никакъв филтър в този бранш! Падение“, продължи да критикува Войкова.

Макар миската да не споменава имена, за всички стана ясно кого визира. Нейната колежка Тафкова съвсем наскоро съобщи, че вече има записани две поп фолк парчета и съвсем скоро ще я видим на сцената.

Войкова дори намеква, че повечето прохождащи певици са влезли в бранша само благодарение на богатите си благодетели и се закани скоро да разкаже и за „моделките“, които са на повикване.

На страната на Войкова застанаха и други носителки на титлата като Мис България 2021 Сара Младенова, която сподели в своя Инстаграм думите на колежката си.

Към момента Тафкова все още не е коментирала звучния шамар, който й нанесоха миските, но в брашна вече се шушука, че войната ще е безмилостно жестока.

1 Коментар
  1. […] Венцислава Тафкова. Тя твърди, че не се припознава в думите на Марина Войкова и не смята, че са насочени към […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече