Отблъскващо! Ето как Чеченеца, Куката и Емили избрали жертвата за гаврата си

0

- Advertisement -

Наказателният кодекс предвижда възможност да се търси отговорност за публично унижение на честта и достойнството, коментираха юристи след скандалния случай с клипа от мол в Пловдив, който предизвика вълна от реакции.

Това посочва адвокат Анели Чобанова, като според нейни колеги психолози, освен наказание за инфлуенсърите, е необходима и обществена реакция, пише Блиц.

Момчето, към което се отнасят като с куче, е било принудено и заплашвано да участва в скандалния клип, твърди Милен Стаматов, който разпространи видеото. Малтретираното момче е работило в заведение за бързо хранене. Именно негов колега там се оказва близък на Чеченеца и Тошо Куката.

„Знаейки, че момчето има някакъв проблем, доколкото разбрах, той е предложил на въпросните да го вземат със себе си. Имало е предварителен сценарий какво ще правят. Като е бил заплашен, това разбрах от майката”, разказва Милен Стаматов.

„Хулиганството в случая е най-малкото, което е извършено. В Наказателния кодекс има още два члена, по които може да се търси отговорност. При всички положения, щом е със СОП, той е лице в уязвимо положение, т.е. се ползва от цялата защита на държавата”, посочва Чобанова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече