Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Това ли е новата любов на Стефан Щерев? - Новини от шоубизнеса

Това ли е новата любов на Стефан Щерев?

0

- Advertisement -

Водещият на „100% будни” отиде на церемонията по раздаване на наградите „Икар” с ефектна брюнетка

Запомняща се бе вечерта на 27 март за Стефан Щерев. На церемонията по раздаване на наградите „Икар 2023”, която се проведе в Народен театър „Иван Вазов”, водещият на сутрешното ток шоу „100% будни” по БНТ1 бе отличен с приз за съвременен танц и пърформанс за представлението „Нонумент-2”. Всички ръкопляскаха, както си му е редът, докато той, смаян от изненада, ставаше от мястото си, за да отиде на сцената. В този момент малцина вероятно са забелязали радостта на дамата от лявата му страна. Още повече, че Стефан Щерев с нищо не загатна за близост с нея. Може би само я погледна, но нито я прегърна, нито целуна, когато чу името си. Брюнетката пък плахо докосна рамото му, когато той се надигна, за да поеме към сцената. И все пак е твърде вероятно тъкмо тя да е новата дама на сърцето му, защото отидоха заедно на събитието. В това се убеди репортер на „Уикенд”.

Стефан Щерев и дамата му с изрядни прическа и грим, в който акцент бе червеното червило, се качиха на тролей №9 от спирката на ул. „Искър”. Не се държаха за ръце, докато чакаха във ветровития късен следобед. Не показаха интимност и когато се качиха в тролея. Така че може и да са просто приятели. Предположението обаче на тези, които ги разпознаха, вероятно е било друго, предвид че застанаха плътно един до друг в тролея, докато стигнат следващата спирка – площад „Свети Александър Невски”. Стефан Щерев говореше по телефона, а дамата му мълчаливо пазеше равновесие до него. Възрастен мъж се провикна, че харесва работата му, но водещият, с още долепен телефон до лявото си ухо, и дамата му вече бяха слезли и забързано закрачиха. Отново не се държаха за ръце, както е присъщо за пресни влюбени, но може би не и за тези, прехвърлели 40-те. Така че твърде е възможно дамата, която придружи водещият на наградите „Икар 2023”, да е новата му любов.
Стефан Щерев, който на 10 декември празнува 48-мия си рожден ден, винаги старателно е бранил личния си живот. Затова до днес се знае само за дългата му връзка с актрисата Ирмена Чичикова. Двамата се запознали на церемония по връчването на наградите „Икар” и бяха заедно повече от 10 години, преди да се разделят. През февруари 2021 г. Стефан и Ирмена попаднаха в една компания в кулинарното предаване „Черешката на тортата” по Нова тв. Тогава двамата направиха силно впечатление не само с менютата си. Като че се долавяха загатната тъга и смутени погледи, а във вечерта, в която Ирмена бе домакин, Щерев подсили всеобщото любопитство с тайно послание към нея. Зрителите до такава степен се умилиха, че след епизода имаше предположения какво й е написал на опаковката от чаена торбичка, каквато задача Ирмена зададе на гостите си. Така и не се разбра.
В предаването пък Щерев отказа да го прочете посланието си. „Написах й нещо, с което да й дам увереност, ако случайно не е била сигурна в него – просто исках да го затвърдя и го направих точно с едно изречение. Не знаех, че ще трябва да го чета на глас. Извинявайте, но не съм готов да го споделя с вас, то си е за нея”, заяви актьорът пред камерата. А Ирмена сподели: „Стефан ми написа нещо, което не споделихме на глас. Накара ме да се чувствам добре и сигурна, че в негово лице имам верен човек”.
Традицията да събира опаковки от чаени торбички с послания Ирмена започнала с приятелки, преди любовта с колегата й. Когато станали двойка, Стефан започнал да й помага. Носел й опаковки с посвещения от всяко пътуване. Листчетата, все още ухаещи на чай, били подписани от различни известни хора. Имало даже и такива с автографи и послания от холивудски звезди. Стефан Щерев носел и чай, понеже Ирмена го обича. Правел й и различни изненади – от рокли до чудновати дамски чанти. Тя пък му пишела картички без специален повод. Но и по-специални му е писала.
И до днес не е ясна причината за раздялата им, предвид че и в „Черешката” стана ясно, че имат толкова много общо помежду си. Свързва ги най-вече отношението към изкуството във всичките му форми. Ирмена даже сподели в предаването, че може би е „взела” от Стефан хобито да колекционира изкуство. Малко скъпо удоволствие е, не може да се мери с неговата колекция, но вече и тя има своя скромна. В дома на Стефан пък все още стоеше закачена огромна картина с лика на Ирмена Чичикова. Дали още е така, не се знае.
Днес явно любовта, която ги е свързвала, е в миналото. Стефан Щерев може би вече има нова жена до себе си. За Ирмена пък се говореше последно, че има връзка с колегата си Петър Дочев.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече