Признание: Миро на Мария нападнал и фен на певицата

0

- Advertisement -

Фолкпевицата Мария е в тежък период, след като се разбра, че преди седмица е била брутално пребита от третия си съпруг Мирослав Соколов. В началото тя вероятно е отричала, тъй като се е страхувала за живота си, но накрая си призна и разкри страшните подробности, пише Блиц. 

На Миро му предстои тежко дело за домашно насилие и той се оказа доста опасен човек, от чиято сила на юмрука са страдали и други хора. Един от върлите почитатели на чалгата разкри, че е имал спречкване с побойника. 

Веселин Любенов, по-известен като „Ловеца на автографи“, е срещанл Мирослав на морето и разказа подробно на какво е способен той.

„Аз също имам леко спречкване с него без да съм му направил нищо на този мутряга.  Един път на хотел в Лозенец дойде неговата в известно столично заведение за ядене. Като мина тази аз от уважение (нищо ,че сме се сдърпвали преди ) казах: „Добър ден“! И нито за снимка, нито за нищо съм я молил.

Тази гаднярка не ме поздрави и май е накарала тоя, Миро ли е, какъв беше, да излезе да ме сплаши… Това не е първият път. В Сен Тропе групата – Тоши и Могилански я видели и тая хем им дала пари, за да си мълчат, че са я видели, хем мутрите й са ги преследвали през целия комплекс и са ги сплашили да изтриват веднага ако са я снимали.

Веско се връща на случая, когато по заръка на певицата последният й мъж започнал да го бие. „Започна да ме удря силни крошета в слабините този гадняр и да ме заплашва заради едни стари неща с Мара отпреди 100 години, че съм й счупил емблемата на колата, а това съвсем не беше така“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече