Рапърът Кристо с молба: Нужни са още кръводарители за майка ми!

0

- Advertisement -

Тя е в съзнание и ходи, но още не е излекувана

Майката на рапъра Кристо има нужда от още кръв, пише България Днес. Марияна Балабанова продължава да се възстановява в болницата на МВР след прекаран ковид и грип А, но състоянието й все още е влошено.

Мариана има нужда от кръводарители най-вече от кръвна група АВ (-), но може да се включат и хора от други кръвни групи. Засега е намерена 20 % от необходимата кръв.

Майката на рапъра е прекарала веднъж ковид и се е излекувала благополучно, дори след това се е ваксинирала. Явно ваксината не е помогнала, тъй като се заразила повторно. Приета е в Пирогов, но лекарите не са успели да й помогнат.

Според нейния син – Кристо, там майка му се е заразила и с грип А. Засега кръвните й показатели не са добри, но това може да се подобри след преливане на кръв. Мариана е в съзнание и може да ходи.

Със своята логопедична дейност майката на Кристо е помогнала на над 5 хиляди деца в България и чужбина да преодолеят заекването си и да започнат да говорят правилно.

Синът й Кристо може да е сред популярните имена на музикалната сцена в рап жанра, но не е типичното лошо момче. Той е завършил Първа частна езикова гимназия с отличие, има златен медал и две специалности в престижен американски колеж. Преди време той се върна от Щатите, където живя 6 години, защото вярва, че думата „държава“ не е само 100-200 човека в парламента. „Винаги гласувам и този път ще го направя“, казва Кристо.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече