Софи Маринова се върна със снаха от Дубай – чака ги тежка сватба

0

- Advertisement -

Синът й Лоренцо иска традиционен цигански годеж – с искане на булката, гости, дарове, ядене и пиене

Софи Маринова замина сама за Дубай през февруари и след две седмици се върна със снаха. Сега гласовитата певица, която се прибра за 8 март, е в трескава подготовка на годеж, понеже синът й Лоренцо държи на традициите и настоява да искат булката, както си му е реда – с тържество, много гости, дарове, ядене и пиене.

За втори път Софи решила да отиде сама в Дубай, за да си отпочине и пазарува спокойно. Първите 7 дни гласовитата певица прекарала в релакс, като го съчетала с професионален ангажимент – от списанието „Golden wings” й връчили награда за музикалните й постижения и я поканили да краси корицата им. На втората седмица дошли синът й Лоренцо с дългогодишната си приятелка Мария, колежката на Софи и нейна кумица – Преслава, мъжът й Павел, както и още няколко приятели. Малко след като се събрали всички в Дубай, Лоренцо споделил на майка си, че се е подготвил да предложи брак на любимата си.
„Те от малки се познават и Лоренцо каза: „Аз ще се женя”. Той й предложи брак на частното сафари – пръстенче, всичко, както трябва… Ние се разплакахме от щастие. То толкова хубаво! Сега Лоренцо два-три дена звъни и вика: „Мамо, искам си годеж, ама цигански – с музика, с ядене, с пиене… Той това вика: „Ох, защо ти казвам всичко на тебе, всичко казваш в медиите”, сподели Софи в „Шоуто на Николаос Цитиридис”.
Лоренцо, който също пробва да гради музикална кариера, и майка му вече се подготвят да искат официално булката от родителите й. „По наша традиция, циганите отиваме при майка й и баща й ще си я искаме с печени агнета, това-онова, пилета…”, обясни Софи, която тези дни представи римейк на вечния си хит „Стари рани” в дует с Меди.
Годежът ще е в по-тесен кръг – семейство и роднини, макар че и от двете страни не са малко. „Лоренцо е като мен – всяка заповед е предпоследна. Викам: „Да не кажеш от днес за утре сватба и аз да се чудя накъде да хвана и какво да правя”, коментира Софи. Лоренцо я успокоил, че сватбата ще е следващата година през март. С любимата му заявили още, че на тържеството искат само Софи да им пее. Тя е много щастлива, че имат това желание, но е решила да покани доста свои колеги, които със сигурност също ще се изявяват на сцената.
Организацията на сватбата ще бъде поверена на професионалисти – приятели на певицата. Дали тя ще отиде на сватбата с кавалер? „Е, па дай Боже и аз да намеря”, възкликна Софи в „Шоуто на Николаос Цитиридис”.Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече