Намери си защитници: Вергов се измъква по случая с Диана Димитрова

0

- Advertisement -

Разследването срещу актьора Юлиан Вергов вероятно ще бъде прекратено поради липса на доказателства за побоя над Диана Димитрова, съобщава Телеграф“. Защитници на актьора свидетелствали, че той не е ритал с крак колежката си.

Самата Димитрова не е предоставила на разследващите органи документ за медицинско освидетелстване, а по случая имало само снимки и нейните думи. Според показанията й през 2017 г. Вергов я е блъснал, след което я изритал в лицето, но Вергов е отрекъл да е отговорен за подобни действия. 
Трима свидетели също не потвърдили версията на Димитрова и разказали, че актрисата е преследвала актьора, за да разговарят. По техните думи тя влязла след него в гримьорната и започнала да крещи. Вергов слушал, но след това се опитал да я изгони и я избутал, в резултат на което Диана паднала върху столове с дрехи, пише HotArena.net.

Димитрова е признала, че с Вергов са имали връзка. Ако образуваното досъдебно производство срещу Юлиан Вергов бъде прекратено, Диана може да води дело от частен характер срещу него. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече