Георги Валентинов за Джизъса: Благодаря ти, Благо, че ме отърва от Златка!

0

- Advertisement -

Баджанаците се прегърнаха в „Сървайвър”

„Сървайвър” може и да не е най-успешното шоу тази година, но успя да сдобри двама баджанаци, които доскоро не си обелваха и дума. Това са Благой Георгиев – Джизъса и Георги Валентинов. И двамата бяха мъже на Златка Райкова, заради което бяха във война преди да заминат за Доминикана. Сега обаче са първи приятели в племето на известните. Жоро даже е благодарен на баджанака си, че го е отървал от палавата блондинка, пише Уикенд.

Преди да тръгне за Доминикана, Георги Валентинов се кълнеше, че няма да говори с Благо, с когото преди време бившата му годеница Златка Райкова му сложи рога дни след като й предложи брак в шоуто „Като две капки вода” на Нова тв. Всички се чудеха как футболистът и ММА-боецът ще преживеят един до друг в един и същ отбор цели три месеца – в случай, че и двамата останат в риалитито до края му. Оказа се обаче, че мъжката солидарност е по-силна от обидата в минало време, особено когато се налага да гладуваш и студуваш в името на шоуто и наградата от 150 бона.

Жоро и Благо се оказаха силни играчи и това в момента за тях е много по-важно от мъжката чест и особено от вече бившата и за двамата жена. След поредната победа на отбора си двамата се прегърнаха. Жоро дори сподели, че е благодарен на Благо, че го е отървал от Златка.
След братската прегръдка между двамата баджанаци водещият Ваня Джаферович попита Жоро дали е простил на Благо. ММА-боецът потвърди, че между двамата вече всичко е наред. „Относно Благой всичко е точно. Той дойде като мъж, макар и след дълго време, извини ми се, изяснихме нещата, а и в крайна сметка – аз казах и в самото начало, че съм му благодарен за въпросната ситуация… да не бъда по-подробен”, обясни Валентинов.
Той каза също така, че двамата не само са си простили, а и са приятели. „Има приятелство. Мина доста време, всеки човек заслужава и прошка. Това, което интересува хората – между мен и Благой вече всичко е точно, заедно сме, подкрепяме се, тука сме, мачкаме напред. Както се видя в битката, подадохме си ръка. Вярвам, че Благой не е лош човек. За всеки един мъж жената е чувствителна тема. Той към онзи момент е решил да постъпи по този начин, сгрешил е, дошъл е при мен, извинил се е и аз като православен християнин съм му простил”, сподели Валентинов.

Джизъса беше по-кратък: „Каквото е трябвало да кажа, съм му го казал на Жорката. Ние сме се разбрали, не мисля, че трябва тук да коментираме какво е станало. Аз винаги съм го чувствал близък и така продължава до ден днешен. Да правим реклами на други хора тука (Златка Райкова – б.а.), в това предаване, няма смисъл. Това си е между нас двамата”, каза футболистът.
Припомняме, че Златка Райкова прие предложение за брак на сцената на „Капките” през пролетта на 2018 г. Малко след това се разчу, че изневерява на годеника си, а през лятото стана ясно, че новият й любим е Благо Георгиев. Двамата влязоха заедно във „ВИП Брадър”, после Златка забременя и роди четвъртото поред дете на футболиста, което кръсти на него – Благой. Двамата обаче не останаха дълго заедно. Това лято Благо се ожени за младата хотелиерска наследница Поли, а Златка чака дете от новата си тръпка Карен Хачатрян.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече