Хлътна! Филип Буков крие гадже журналистка

0

- Advertisement -

Mладият актьор Филип Буков, сочен за новия секссимвол на българското кино и един най-желаните ергени, вече е в клуба на обвързаните мъже. Артистът, познат с блестящите си превъплъщения в лекарската сага ,, Откраднат живот“ и комедийния сериал „Татковци“, който сега се изявява в приключенското риалити „Сървайвър“ има връзка с пет години по-млада дама Ива, която следва журналистика в Софийския университет „Свети Климент Охридски“, твърдят близки до екранния любимец.

Първата среща на Филип и Ива била в популярен нощен клуб, намиращ се в сърцето на столицата. Очаквано актьорът бил провокиран от вида на красавицата, която по никакъв начин не дала заявка за интереса си. Това била една от причините като истински джентълмен Буков да действа първи. Той отишъл и я заговорил на бара, разчитайки на своя чар и харизма. Разбира се, Ива веднага познала кой стои отсреща, което още повече допринесло за демонстративната дистанция от нейна страна. След няколко минутен разговор двамата се разделили. Благодарение на социалните мрежи по-късно те си уговарят истинска първа среща. Връзката им се развива съвсем естествено и докато се осъзнаят, вече се носят на крилете на любовта…

Пред близки Филип определя Ива като едно от най-хубавите неща, които са му се случвали през последната година. Неслучайно и временната им раздяла заради участието на Филип в „Сървайвър“ е труден момент както за нея, така и за него. Той освобождава последната седмица преди полета си за Мадрид, а оттам за Доминикана, от професионални ангажименти, интервюта и т.н., за да сподели оставащите дни с приятелката си. Тя харесва безкрайния списък от хобита, които има, но не може да се похвали с екстремен спорт, който приема за страст.

Истински обаче се възхищава на подготовката,  която Буков стриктно следва преди заминаването – хранителен и тренировъчен режим, тренировки по бокс, колоездене, упражнения във фитнес зала. Мачото е и истински фен на мотокроса. За съжаление високият адреналин понякога е съпътстван от инциденти. „Преживял съм какви ли не травми… От счупен прешлен на врата до две натрошени ръце. Чупил съм си на 6 места крака, имам операции, железа по себе си… И в ръката, и в крака. Да кажем, че травмите в момента са скъсани сухожилия на дясното рамо, което го вадих два пъти с мотоциклет, на едното коляно нямам менискус и кръстна връзка. Необходимо е да ги оперирам, но към днешна дата се справям“, казва Филип по-рано пред „Галерия“.

 Всъщност той все още не е предприел интервенциите, което го прави много рисков играч в „Сървайвър“. Решава да ги отложи, но запознава екипа на продукцията с всичките проблеми, които има. Една от причините да не се оперира е непрекъснатият му спортен режим. „Боксът стартирах първи, бях в 7-и клас, на 13-14 г. В 8-и се състезавах. Към момента ходя да тренирам с приятели, които подобно на мен са били национални състезатели. От най-скоро датира кросфит, запалих се в края на февруари, миналата година. Той съчетава много движения. Тръгва от Америка, това е метод на военните да се подготвят физически, неслучайно е на почит. Не е спорт, отидох скептичен, но видях, че е тежко и хо-рата, които тренират по този начин, заслужават уважение. Също така се обучавам за каскадьор в НСА. Всички учещи там минават през спортна гимнастика, по- запалените студенти влизат в групата по каскади. Няма точен метод за обучение, преподавателят следи данните ни и следователно изпълняваме това, в което сме добри. Аз съм 90 кг на 190 см. Антипод на спортната гимнастика, но вече имам база, правя салта. А и ми харесва съчетава спорт и актьорска дейност“, коментира Филип за високата си физическа активност.

Любопитна подробност, която малцина знаят, е, че спортът го насочва към актьорската кариераВ боксовата зала той среща звездата на Театър „София“ Лилия Маравиля. Разказва й, че има интерес и я моли за помощ. На приятелски начала тя стартира подготовката му,  като го предупреждава, че това не е професионално обучение и не гарантира влизането му в НАТФИЗ. Буков чете в апартамента й, тя го спира, поправя и така всеки образ се чисти до съвършенство. Отива на изпита, след два неуспешни опита, убеден, че ще влезе в последния клас на Стефан Данаилов и успява.

По-рано за любовта му към изкуството допринася вече покойната първа директорка на Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ” Гергина Тончева, която му протяга ръка в 12-и клас. По това време Филип има две поправки, тя му издава, че всяка от задължителните творби се играе и на театралната сцена. „Отидох и се зарадвах, че за два часа хем гледах, хем научих. Театърът започна много да ми харесва, а и работеше в моя полза, защото учителите виждаха, че знам. Няма значение как съм натрупал знанията, важното е, че знам“, издава Буков, който днес се нарежда сред едни от най-търсените актьори, пише „Галерия“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече