Нищо общо с наша Гани! Бергюзар Корел още не е отбила дъщеря си Лейла

0

- Advertisement -

Шехерезада кърми насред Лондон

„Децата, които сучат до 30 месеца, растат по-здрави”, обяснява емигриралата в Англия звезда от „1001 нощи”. Бергюзар Корел не се стеснява да кърми насред Лондон – това става ясно от снимките, които актрисата публикува в социалните мрежи.
Онзи ден тя седнала на тротоара в английската столица, заголила гръд и подала зърно в устата на невръстната си щерка. Халит Ергенч – таткото на огладнялото момиченце, седял встрани и наблюдавал процеса с широка усмивка.  

Третото чедо на Бергюзар и Халит се роди през есента на 2021-ва. Малката Лейла вече е навършила годинка, но продължава да цица от майка си. „Още не съм я отбила, защото децата, които сучат до 30 месеца след раждането си, растат по-здрави”, обяснява екранната Шехерезада от „1001 нощи”, която явно е на противоположното мнение на нашата плеймейтка Джулиана Гани. Тя категорично отказа да кърми второто си бебе, което роди наскоро.

С първото си дете – сина си Али, Бергюзар се сдоби през 2009-а. Другият й мъжки наследник – Хан, пък се появи на бял свят навръх женския празник 8 март през 2020-а, пише Уикенд.
Съпрузите Ергенч неведнъж са споделяли, че обичат родината си Турция, но не харесват живота под управлението на Ердоган. Неотдавна те се преселиха в Лондон и дори си купиха там къща. В английската столица Бергюзар снима реклами на британски онлайн магазин и взима за това добри пари.
„Идеята ни е да прекарваме в Обединеното кралство по-голямата част от времето, а в родината да се връщаме само когато сме поели професионални ангажименти. В турски филми ще участваме и занапред, но не и в сериали, работата по които продължава с месеци и дори с години”, коментира Халит Ергенч, когото българските зрители познават от „Великолепният век”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече