Без „Талантите” и „Мастършеф” по бТВ , а заплатата на Цитиридис падна драстично

0

- Advertisement -

Шоуто вече ще се излъчва единствено в петък, ще му плащат по 5000 лева

Вечерният ефир на Би Ти Ви се превръща в безкрайно риалити от 22 февруари. Епизодите на „Сървайвър” и „Ергенът” тази пролет ще са толкова дълги, че няма да остане никакво време за Николаос Цитиридис. Шоуто на гръка ще се излъчва само в петък, но ще продължава цял час вместо по половин, както беше в последните месеци.

В Би Ти Ви явно смятат, че с новия регламент на „Сървайвър”, който ще въведат, рейтингът на шоуто ще скочи до небето. Затова са предвидили един епизод на продължава цели 3 часа. Шоуто за оцеляване тръгва от 26 февруари и ще върви от неделя до вторник, ще започва в 20 часа – веднага след централните новини, и ще приключва чак в 23 часа. То не само че ще измести турския сериал, но и ще заеме целия ефир на Николаос Цитиридис.
Другото риалити, заради което взимат ефира на гръка, е „Ергенът”. То тръгва от 22 февруари и ще върви в сряда и четвъртък. Ще започва в 21 часа и ще приключва в 21. За Цитиридис остава само петъчният ефир. Вид компенсация за феновете му е, че удължават двойно времето на вечерното шоу – от половин на един час, както беше при стартирането му през 2020 г. Предаването ще започва в 10 часа вечерта и ще приключва час по-късно.

Преди него ще се излъчва епизод от българската комедия „Мен не ме мислете” с Руши Видинлиев и Весела Бабинова – от 9 до 10 часа. Сериалът ще върви само в петък – по един епизод седмично, както е и с Цитиридис. За турския сериал са отделени три дни – сряда, четвъртък и петък от 20 часа. Но това няма да е единствената турска продукция в праймтайма, тъй като „Сървайвър” от тази година също се снима от турци.
Според източник на „Уикенд”, орязването на ефира на Цитиридис ще се отрази чувствително и на доходите му. Гъркът получавал 15 000 лева месечна заплата, но занапред ще прибира едва една трета от договорената сума. Това доста разочаровало Николаос, но нямало какво да направи. Надеждата му е предаването да се върне в пълния си обем наесен, но шансовете за това са минимални. Голяма част от екипа на шоуто е съкратен.
Макар че обяви кастинг за кулинарното шоу „Мастършеф”, Би Ти Ви тази година няма да го излъчва. Няма да се излъчва и шоуто „България търси талант”, въпреки че и за него беше обявен кастинг. Вероятно те ще останат за есенния сезон

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече