Има ли втори шанс за Даниел Петканов и Александра

0

- Advertisement -

Ваканцията със сина им в Тайланд може да ги сближи отново, поне така се надяват феновете

Александра Богданска и Даниел Петканов неочаквано се събраха. Бившите съпрузи, които обявиха края на брака си през февруари, миналата година, изненадващо заминаха заедно със сина си Габриел на почивка в Тайланд. Въпреки че не споделят общи снимки, предположенията, че Алекс и Дани са дали нов шанс на любовта си не закъсняха.

Моделката определи ваканцията като предизвикателство. Вероятно защото замина не сама със сина си, както досега, а и с Даниел, с когото е разделена.
Таткото е редом до тях с детето и не пропуска да ги снима. И той споделя кадри, показващи красивите плажове и приказната природа, на която се наслаждават.

Типично в свой стил, Даниел, снима и нощните забавления – танцьорки на пилони, които кършат тела над главите на клиенти в питейни заведения на открито.

Повечето им последователи обаче се вълнуват най-вече от въпроса дали са се събрали. Още повече, че се появи съмнение, че спят в една стая. Поводът бе снимка, на която се вижда голяма спалня, а до нея – разтегателен диван, застлан със завивки като за дете. Така че нищо чудно семейната ваканция да е помирителна за бившите съпрузи, а не просто компромис заради сина им.

Все пак мнозина допуснаха, че Александра и Даниел Петканови са се решили на съвместното пътуване тъкмо за да зарадват сина си, който със сигурност обича да ги вижда заедно и тримата да прекарват пълноценно време.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече