Теди Александрова намери заместник на Емрах

0

- Advertisement -

Блондинката преодоля малкия Стораро и се радва на нова любов

Теди Александрова вече се радва на нова любов. Певицата пази в тайна самоличността му, но пък не крие, че е щастлива и окончателно е загърбила разправиите с Емрах Стораро, пише Уикенд.

Теди, която е с няколко години по-голяма, и малкият син на Тони Стораро се разделиха с чутовен панаир през пролетта. Войната започна след като младия Емрах се усъмни, че Александрова пуска фалшиви новини за новото му гадже. Теди не успя да преглътне това обвинение, както и обидата „баба”, и се впусна в скандални разкрития. Емрах й счупил носа в момент, в който бил в абстиненция, понеже нямал трева. Тя създала няколко хита за него, а пък той не й ги платил. По-късно бащата на Емрах – Тони Стораро, заплати дължимата сума.

И той обаче не бе подминат в сеира. Според Теди тъкмо Човека Глас повлиял за разлъката й с Емрах, защото не я харесвал за негово гадже. Пикът на скандала бе, когато Теди показа видео, в което се колят агнета, докато ходжа чете корана. Според певицата, в записа се чувало името й, създавайки впечатлението, че тема на напевната реч е разлъката й с Емрах. Младият Стораро пък побърза да обяви тогава, че баща му правел курбан. След кратко затишие, през август войната бе подновена за кратко, след като Теди пусна песента „Автогол”, признавайки, че се е вдъхновила от раздялата си с Емрах Стораро. В парчето тя пее за „колите и парите на баща ти”, което е намек за предишни нейни откровения, а именно, че Емрах се отдалечил от нея под влиянието на баща си. В резултат Тони Стораро му купил кола.
Когато представи „Автогол” през август, Теди подчерта, че е преодоляла Емрах. Разправиите им останали в миналото и тя започнала на чисто. Певицата обаче все още не бе намерила нова любов, само се надяваше на това щастие, изтъквайки, че иска да почувства пеперуди в стомаха. Ето, че и това стана. В бранша се говори, че Теди се носи на крилете на любовта. Засега обаче категорично отказва да разкрива подробности. Нищо чудно, предвид публичността, която даде на последната си връзка и гръмката разлъка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече