Извъртяха всички! Петканови на почивка в Тайланд – ЗАЕДНО

0

- Advertisement -

Даниел и Александра Петканови явно извъртяха всички с новината, че вече не са двойка. Или при тях тази линия непрекъснато се променя. Двамата ту се събират, ту се разделят – може би. Преди няколко месеца те уж окончателно сложиха край на връзката си и дори разтрогнаха брака си, но изглежда истината е съвсем друга, пише Блиц.

Все пак инфлуенсърите са способни на всичко за реклама и пари. Оказа се, че двамата са отлетели заедно със сина в Тайланд, където по всяка вероятност ще закрепват връзката си.

Габриел за първи път се е качил на самолет, но явно дългият полет не го е притеснил. Все пак имало и инфарктни ситуации.  

„Това пътуване е като глътка свеж въздух ЗА мен, за да си почина ОТ МЕН самата! Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам!(истинското предизвикателство в моя живот). Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта… ето ни СЕГА! Тук и сега…. както е модерно да се казва„, пише Петканова от Тайланд.

Бившите любовници не споменават изрично, че почиват заедно, но след нея и Петканов се тагна от красивата азиатска страна. Може би съвсем скоро ще обявят, че са си простили и отново ще го играят влюбени.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече