Ще го пръсне от яд! Николета Маданска комплексира Венелин Петков

0

- Advertisement -

Николета Маданска може и да се забави с отговора си за стореното от Венелин Петков, но дори след като остана самотна майка на две деца, тя се оказа, че ще печели повече от него. Петков трябва да й плаща издръжка, но оправната блондинка вече му показа, че може да се справя повече от добре и без негова помощ, пише Блиц.

След Нова година Николета Маданска ще се завърне в ефира на bTV, където работи като спортен репортер. И за разлика от Петков, тя няма как да бъде уволнена поне още две години, тъй като по закон нито една майка не може да изгуби работата си, ако има дете на под 3 г. В момента малкият й син е на 1 г.

Николета има право на още една година платен отпуск, но с намалена заплата. Тъй като вече не е с Венелин Петков и се оправя сама с финансите, тя е решила, че не може да си позволи орязване на заплатата, заради което и се връща на работното си място, разкрива Уикенд.

По този начин Маданска сериозно натри носа на бившия си възлюбен, защото със сигурност ще печели повече от него. В момента Петков работи като учител в частно училище, където не взима повече от 1500 лв. на месец. Заплатите в bTV са далеч над тази сума.

Маданска и Венелин Петков се разделиха преди няколко месеца, а големите проблеми помежду им дойдоха заради нетърпимия характер на журналиста.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече