Златка Райкова обявява с парти пола на второто си дете

0

- Advertisement -

Бременната блондинка изкарала Ковид-19 наскоро, с любимия й Карен вдигат сватба след раждането

Златка Райкова ще обяви със скромно парти пола на второто си дете, както правят много западни звезди. Плеймейтката и годеникът й Карен, които са заедно само от 9 месеца, вече имат любими имена и за момиче, и за момче, така че са подготвени. Сватбата пък са планирали за след раждането, пише Уикенд.

Златка и Карен видели втората чертичка на теста за бременност едва на втория месец, след като започнали с опитите. Двамата били доста всеотдайни в стремежа си, както се разбра преди дни, когато блондинката отговаряше на въпроси на фенове в инстаграм. Един от тях касаеше тъкмо времето, в което правили опити, както и колко често правели секс. „Ние сме заедно от 9 месеца, нормално е всеки ден”, отвърна Златка.
Наскоро тя и любимият й се завърнаха от Малдивите, където изкараха няколко романтични дни. Блондинката, която има своя марка дрехи, се осмелила да пътува, след като типичните за първите месеци на бременността неразположения поотминали и се почувствала малко по-добре. „Беше ми много зле допреди месец. Много гадене и умора. Разболях се от Ковид-19 и като цяло се довърших. Сега съм си пак аз”, сподели Златка, която има син Благой от връзката си с футболиста Благой Георгиев.
Все още не е ясно дали чака момче или момиче от Карен, но Златка вече има любими имена. Калоян, Самуил, Карим са изборите й, ако е момче, а ако е момиче – Виктория, Калина, Бояна, Бориса. Блондинката е сигурна, че любимият й Карен ще й помага в грижите за бебето, тъй като е много всеотдаен към нея и към сина й. Малкият Благой посещава детска градина, но частна, тъй като не го приели в държавна. „Яслата беше на моя приятелка и затова бях много спокойна. Била съм загрижена, но той проходи на 10 месеца и просто нямаше спирка. Да държиш дете вкъщи, вместо да е в средата си, няма смисъл. Те го научиха на всичко и съм много доволна”, обясни Златка.
Когато тя пътува с любимия си, за сина й се грижат родителите й. Блондинката сподели и повече за тях. Дълги години баща й и майка й се трудели и живеели в чужбина. Блондинката, която е родена и израснала в Пазарджик, трябвало сама да се справя с „емоциите и етапите от живота си”. „Но смятам, че дори да бяха близо, аз съм доста горделив и самостоятелен човек и обичам сама да се оправям с всичко. Та горе-долу до тук го докарах”, сподели Златка, която на 12 януари ще празнува 37-мия си рожден ден.
Годеникът й Карен е доста по-малък от нея, на 28 години е. Разликата във възрастта им явно не е определяща за хармоничната им връзка. Плеймейтката наскоро пак похвали любимия си, като изтъкна възпитанието му, поведението му и отношението му към нея и сина й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече