Ванко1 подарява за Коледа усмивка на стойност 30 000 лв.

0

- Advertisement -

Безспорно тази година Дядо Коледа е сериозно засенчен от екс рапъра Ванко 1, който провежда грандиозна томбола в денталната си клиника. Не какво да е, а нова – съвършено изваяна усмивка, чиято обща стойност ще се равнява на сумата от 30 000 лв. Късметлията ще бъде един-единствен, измежду стотиците, които в рамките на вече цял месец, се регистрират като пациенти на V1 Dental Clinic

Хора от цяла България пътуват до ул. Драгота 11 в гр. Пловдив, за да се включат в томболата, а за целта е необходимо единствено, да са здравно осигурени и да заповядат със здравната си книжка на регистратурата, да се възползват от безплатен преглед и да пуснат листче с имената си в стъклената урна, обособена за целта. 

Крайният срок за изпълнение на тези условия е 24 декември, а на Коледа, точно в 17:00 ч., лично собственикът и мениджър на клиниката – Ванко 1, ще изтегли чрез LIVE включване в профила в instagram, под формата на томбола големия победител, който ще се сдобие с холивудска усмивка.

По този начин Ванко 1 и екипът му ще сбъднат коледното чудо на някой, който рязко ще забогатее с 30 000 лв., материализирани в циркониеви коронки от най-висок клас материал.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече