Ергенът Виктор се провали в „Преди обед”

0

- Advertisement -

Зрителите 3 месеца чакаха рубриката на Стоянов, тя се оказа скука с елементи на реклама

Шумно рекламираната рубрика на Ерген №1 в Би Ти Ви – Виктор Стоянов, се провали с гръм и трясък. След три месеца чакане той най-накрая се включи в „Преди обед” със собствена поредица, снимана още през лятото. Тя обаче се оказа пълна скука.

Дори и най-заклетите фенки на Виктор трудно биха издържали да гледат неговата рубрика в „Преди обед”, която е с продължителност от цели 20 минути. Точно такова времетраене обикновено имат най-сериозните разследвания по актуални обществени и политически теми, които журналисти в телевизията разработват с месеци. Само че, ако от тях се очаква някакъв отзвук, рубриката на Ергенът със сигурност ще потъне в небитието в момента, в който излъчването й приключи. И то само в случай, че зрителите я изгледат докрай, а не посегнат към дистанционното, за да сменят канала, пише Уикенд.
За тази поредица бе съобщено още през септември, след като няколко седмици по-рано стана ясно, че в Би Ти Ви усилено се търси работа за Стоянов след финала на „Ергенът”. Фенките на вече бившия фитнес инструктор тръпнеха в очакване с месеци, за да видят на какво е посветил времето си след финала на шоуто. Дни преди Коледа тази информация им бе поднесена като коледен подарък – рубриката се казва „Стажант по неволя” и в нея звездата от скандалното риалити се прави на стажант в различни фирми. Той твърди, че нито знае къде го изпраща екипът, нито е наясно точно в каква последователност ще се излъчват подготвените епизоди. От това става ясно, че няма абсолютно никакво участие в изработването на рубриката освен като човек, който застава пред камерата, за да изпълнява задачи, поставени от нейните истински автори.
В първия епизод Виктор се изяви като мияч на коли, а след това – като гумаджия. Изявата му на автомивката беше почти като изявите по време на снимките на „Ергенът” – симулация на определена дейност, зададена му по сценарий. Виктор се е правел, че мие коли, докато операторът го е снимал от атрактивни гледни точки. Накрая той благодари на шефката на обекта, която му отговаря, че има за какво да й благодари, и на свой ред изказва благодарности, че човек с неговия външен вид се е трудил при нея.
Втората част на епизода си беше чиста реклама. Виктор трябваше да влезе в ролята на гумаджия при Драгомир Методиев – участник в риалитито на Би Ти Ви „Сървайвър: Скритият идол”. Той го накара да облече тениска на фирмата си, чиито рекламни надписи не бяха скрити при монтажа на видеото. Ако не става въпрос за платен материал, това е груба небрежност, проявена от екипа, който го е подготвял. Но е трудно да се допусне, че доказаните професионалисти в телевизията са проявили небрежност.
До края на епизода не стана ясно каква е неговата цел. Двете професии нито бяха показани в дълбочина, нито бяха разкрити вълнуващи подробности от живота на хората, с които „стажантът по неволя” трябваше да работи, нито самият той разказа как се е чувствал, влизайки в тези непривични за него роли. Остава усещането за нещо самоцелно и много скучно.
Предстои Виктор Стоянов да влезе в ролята на хлебар, баничар, коминочистач, да работи в зоопарк и да се изяви като пещерняк – последното му било най-интересно. Ако следващите епизоди ще са „вълнуващи” като първия, по-добре въобще да не се излъчват.Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече