Накрая го направи! Ето как реагира Юлиан Вергов на изповедта на Диана Димитрова

2

- Advertisement -

Случаят на Диана Димитрова продължава да ескалира всевъзможни реакции. Актрисата пуска пост след пост с уточнения или коментари за онова, което е преживяла, а междувременно соченият за извършител на побоя – Юлиан Вергов не даваше коментари за случилото се преди пет години на снимачната площадка. Досега!

Все още не е ясна причината за спора между двамата актьори, както и какво толкова е вбесило Вергов, за да посегне по този начин на колежката си, излизайки тотално от контрол. Тези дни той публикува кратко клипче в профила си в социалните мрежи, озаглавено „За любовта с много любов“, пише Блиц.

Във видеото се вижда, че той заедно със свои колеги, рецитират, а посланието е повече от ясно. Става ясно, че Вергов няма намерение да се занимава с изблиците на колежката си, която трябва да говори единствено пред съответните органи.

2 Коментара
  1. Бойко казва

    Вуйна трябва да я повторят!

  2. Ан казва

    Голямо падение за тази така наречена „актриса“. В интервюто в „120 минути“си личеше, колко много лъже. Кривеше устни, мислеше много преди да отговори и изобщо за чий хикс чак сега се оплаква. Силно против съм насилието над жени. Мъже, които посягат над жени не са мъже. Има други по-цивилизовани начини да се отнесеш към агресивни и прости жени. Но тази наричана още „дама“, тотално удари дъното. С всичките й секс афери. Много долно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече