Падение! Благо Георгиев рекламира буламачи – готов е и на дамски превръзки

0

- Advertisement -

Кризата чука на вратата и Благой Георгиев гледа да попълни джоба с пачки

Доколко обаче изборът му на съответна стока или услуга е удачен, е трудно да се каже. Последната му приумица ударно го вкара в редиците на кулинарията. За пред феновете си в социалната мрежа Инстаграм Благой Георгиев подробно показва с какво се храни. Всичко щеше да бъде чудесно, ако въпросният продукт не приличаше по-скоро на буламач, отколкото на читава храна, пише Клюки.нет.

Именно това забелязаха и почитателите му. Някои от тях бяха доста по-крайни – по думите им Джизъса не е рекламирал само дамски превръзки в профилите си. На практика профилът му наистина се е превърнал в платена реклама на каквото и да е.

Доколко някогашният футболист печели от това, е спорна тема. Предвид брачния му опит и реално никаквото свободно време като свободен мъж може би е прихванал и някои навици от жените си. Предимно женско поведение е пълненето на Инстаграм с всевъзможни продукти, само и само да вържеш някоя заблудена душица.

Е, последната булка все пак е богата наследница, така че вероятно и Благой Георгиев иска да се чувства полезен и за себе си, и за семейния бюджет. Единственото, което му е нужно, е малко хигиена в предлагането на стоки и услуги. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече