Кой ще спечели „Фермата”?

1

- Advertisement -

Фаворитът на зрителите и част от участниците е Яни

Яни Андреев, който спечели третия сезон на „Фермата“, най-вероятно ще победи и в осмия сезон на шоуто. Русокоското е фаворит на публиката, както и на голяма част от участниците, дочу „Уикенд”.  Финалът на аграрното риалити наближава, а напрежението в стопанството става все по-непоносимо. До 10 декември остават само няколко дни и с всеки изминал дуел паричната награда се доближава все по-близо до някой от участниците.

За пръв път в историята на риалитито на последната права ще се класират не четирима, а шестима участници – трима мъже и три жени. В началото на декември ще стане ясно кой от тях ще се превърне в победител и ще грабне чека от 100 000 лева. Според зрителите във фен групата на предаването финалистите са Веселка, Валерия, Камелия, Чочо, Яни, Иван. Дали е така обаче, предстои да разберем.
„Моят фаворит е този, който може да прави всичко – Яни! Това е „Фермата” – трябва да покажеш, че можеш, а не да минаваш между капките. Младите много бъркат – може би от  припряност и защото бързат” – заяви преди време в свое интервю най-възрастният участник Гечо, който като нищо ще се окаже прав за победителя.
Пчеларят от хасковското село Козлец е на път да се окичи с победата още веднъж. Той събира най-голямо зрителско одобрение заради своята скромност и отдаденост към „народните“ каузи. Имиджът му е въплъщение на много от качествата, които българите традиционно ценят, затова се харесва и на зрителите на „Фермата“.
Въпреки че спечели голямата награда в третия сезон, Яни все още не я е похарчил. „Седи си в банката. Защото съм научен, че готови пари най-лесно се харчат“, обяснява Андреев, който продължава да гледа пчели и лозя. От 100, кошерите му вече са станали 300. Учи и магистратура „Технология на виното“. „Знам, че е трудно да бъдеш производител. Много хора се отказват. Но аз искам да им покажа, че с труд и упоритост можеш да правиш това, което обичаш“, казва усмихнатият риалити герой.

1 Коментар
  1. Albena казва

    Qni 6te spe4eli fermata

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече