Не ще и да чуе за деца! Албена Вулева била омъжена за „пълен олигофрен”

0

- Advertisement -

Бившата водеща скоро ще чукне 47 години, но се чувства добре сама

Албена Вулева скоро ще навърши 47 години, ала напредването на възрастта ни най-малко не я притеснява. След раздялата си с фитнес инструктора Недик Недев, устатата блондинка не е демонстрирала сериозни отношения с друг мъж, но казва, че това не е цел в живота й. Тя не иска да има и деца, защото по думите й майчинският инстинкт така и не се е зародил у нея.

Бившата водеща никога не е изпитвала желание да се сдобие с наследници. „Не искам да създам семейство и да имам деца. Аз съм съвсем различен тип. Вълнуват ме други неща. Много жени имат деца, защото трябва да го направят, а след това се превръщат в едни изнервени и недоволни майки. Аз  не искам да бъда такава!”, откровена е Вулева, която от няколко години работи в Кипър като рецепционистка в местен хотел.
Албена често споделя размисли за живота с последователите си в социалната мрежа. Тя казва, че е ужасно разочарована от мъжете. Откровенията й обикновено срещат одобрението на почитателите й.
Най-дългата връзка на блондинката е тази с фитнес инструктора Недик Недев, но тя отдавна остана в миналото. Те изкараха заедно повече от десетилетие, ала за това време много пъти се събираха и разделяха. Последната им разлъка бе окончателна, а здравенякът вече има нова жена в живота си.

Вулева обаче все още е сама и не вярва, че тепърва ще срещне друга голяма любов.
Клюката гласи, че Недев редовно кръшкал на Албена, но тя си затваряла очите за системните му изневери. Майка й Людмила Захажаева направила всичко възможно да ги раздели, защото вярвала, че бившата водеща заслужава нещо много по-добро от „този гол охлюв и посредствен фитнес инструктор”.
В миналото властната и ексцентрична рускиня неведнъж се е бъркала в живота на дъщеря си. Когато Албена била само на 19, Захажаева почти насила я омъжила за заможния собственик на чейндж бюро Валери Вулев. Той обаче се оказал костелив орех дори за нахакана дама като авторката на култовото предаване „Сигнално жълто”.  По това време тя изобщо не желаела да се обвързва официално, ала Людмила я натиснала да мине под венчило, защото по думите й било недопустимо да съжителства с мъж без брак.
Малко след сватбата бившият съпруг на риалити звездата показал тъмната си страна и от любвеобилен партньор се превърнал в непоносимо мрънкало. Албена и Валери имат 15 години разликата във възрастта – в началото това не им създавало проблеми, но постепенно изникнали много пречки във взаимоотношенията им. Злите езици мълвят, че Вулев понякога злоупотребявал с алкохола и ставал неконтролируем.
Днес блондинката определя бившия си съпруг като „пълен олигофрен”. За него казва още, че някога бил човек с положение, но не успял да изиграе добре картите си и впоследствие затънал. „Намираше се в точното време на точното място, но нищо не можа да постигне!”, споделяла е Албена. Бракът им изтраял едва две години – едни от най-ужасните в живота на звездата.  „Отношенията ни станаха отвратителни още в деня на сватбата!”, разказвала е Вулева. Тя била толкова травмирана от несполучливия си брак, че се зарекла никога повече да не допуска подобна грешка. Въпреки това обаче, запазила фамилията на бившия си съпруг, с която се и прочу.

Говори се, че Албена се увлякла по доста по-възрастния Валери, защото потърсила в него бащината фигура, която й липсвала като дете. Мадам „Сигнално жълто” e израснала само с майка си, а татко си Валентин Николов не е виждала от 13-годишна. Той зарязал семейството, когато блондинката била съвсем малка и после рядко я навестявал. В един момент посещенията му напълно секнали и оттогава тя не е чувала него.

„Нищо не изпитвам към този човек! Не съм го търсила, а и след толкова време не виждам смисъл да го правя!”, твърди риалити звездата.
Говори се, че по време на гурбета си в Кипър Албена е изкарала любовна авантюра със свой колега, но всичко приключило толкова бързо, както и започнало.  След раздялата с Недик тя не се престраши да се впусне в друга сериозна връзка от притеснение, че отново ще се разочарова. Авторката на „Сигнално жълто” е категорична, че предпочита да е сама, вместо да се трови с поредния неподходящ партньор.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече