Ивайла Бакалова и Веселин Денков атакуват ГДБОП и Прокуратурата заради ужаса си от правосъдие

0

- Advertisement -

Бившата жена на скандалния олигарх Румен Гайтански – Вълка и настояща такава на олигарха Веселин Денков, Ивайла Бакалова отново е решила да развеселява публиката със смешните си интервюта. Използвайки близък до Бойко Рашков сайт, Ивайла Бакалова и недвусмислено атакува служители на ГДБОП, както между впрочем и самата институция, в пореден жалък опит да замете следите, които свързват настоящия ѝ мъж Веселин Денков с разследването на не едно престъпно деяние. Служейки си със старата тактика, “крадецът да вика дръжте крадеца”, този път Бакалова атакува институциите в опит да прикрие куп от криминалните активности ма мъжа си. 

Според сайта frognews.bg, предстояла Бакалова да проведе ново “скандално” интервю, с което тя щяла да “разкрие” “октопод” в съдебната система. С куп претоплени манджи Бакалова отново се опитва да отмести публичното внимание от своите проблеми със закона, като прави това, атакувайки персонално лица от разследващите и съдебни органи на държавата. 

Но вижте какво преди време написа сайтът novinite7.bg за интервютата на наглеещата варненка. Приятно четене: 

Поредното абсурдно интервю излезе в родния ефир през последните дни. В него герои са бизнесменът Веселин Денков и бившата Мис България Ивайла Бакалова, които пред камера се опитват да аргументират своята невинност. Не случайно използваме думата „опитват“, тъй като резултатът от това интервю е по-скоро плачевен, отколкото успешен от гледна точка на тази цел. В разказа си пред предаването “Patrion” Денков и Бакалова разказват за обвиненията си – поръчителство и финансиране на убийство, лихварство и плащане на протести, както и бил ли е изнудван Денков от хора свързани с прокуратурата. Мис България Ивайла Бакалова пък говори за записите си със скрити камери, за къщата на Бойко Борисов в Барселона, като дори призовава бившия премиер да си направи тест за бащинство.

Защо наричаме това интервю абсурдно?

Ами просто защото в него или има крайни неистини, или отхвърлящи се сами по себе си твърдения. Денков например твърди, че започнал бизнеса си като ресторантьор, взимайки бившия социалистически ресторант „Воденицата“ в полите на Витоша, като пропуска да каже с какви пари всъщност е взел този ресторант?

Той обилно разказва за „трудното начало“ и за това как през първата година не е имал нито един клиент в ресторанта, а майка му е поливала мушкатата в него, но удобно не споменава и дума, откъде въобще са дошли парите за тази не малка инвестиция. Веселин Денков удобно пропуска да говори в детайли и за факта, че от години в столицата е известно, че именно той е един от най-големите лихвари в страната. На въпрос – използвал ли е насилствени методи през годините, за да събира парите от своята лихварска дейност, Денков признава, че има такива моменти, но те били през миналия век.
Смешно твърдение, защото дали си тормозил хората в края на 90-те, или в началото на две хилядната година, няма разлика от чисто морална гледна точка.

Всъщност с това свое интервю Денков единствено признава една голяма част от обвиненията срещу него, правейки го по начин, който според него явно трябва да доказва личната му невинност.

Публична тайна е, че наказателните бригади на всички лихвари, включително и на Денков, вилнееха не само през 90-те, но и съвсем доскоро. Смешните оправдания на бизнесмена продължават и в контекста на въпросите, свързани с протестите. От една страна Денков твърди, че не е плащал за протестите, от друга страна обаче признава, че е пускал своите служители в платен отпуск, но само ако те му докажат, че са били участници в протестите. Всеки средноинтелигентен човек може да прецени, че реално едно подобно действие от страна на работодател не е нищо друго освен плащане на определени хора за тяхното участие в антиправителствените протести.

В същото време бившата Мис България Ивайла Бакалова без никакви притеснения признава в ефир, че е записвала незаконно и без тяхно знание различни хора, като минути след това пък се опитва да лъска в ефир своето минало и моралност. По нейни думи тя внимателно се пазила от аморални и престъпни хора, твърдение, което няма как да не предизвика смях предвид общоизвестното нейно минало. Цяла България знае през леглата на кои точно българи мина Ивайла Бакалова, както и че трудно може да наречем много от тези мъже честни, трудолюбиви и невинни българи.
В този комедиен опит на Бакалова и Денков да изчистят своя имидж има много абсурдни моменти, каквото е и твърдението, че Денков е бил отвличан по поръчителство на Борисов. Що за глупост е това да признаваш в ефир, че имаш богатство над 100 милиона, а да твърдиш, че някой те е отвлякъл, за да ти поиска 100 хиляди?!

Машината за пране на олигарси попаднали по ударите на прокуратура тепърва ще се засилва, а центруфугата й ще се опита да представи пред широката публика крайни абсурди за девствена истина. Дали обаче този номер все още има потенциала да излъже българите, предстои да видим.

При всички положения обаче за мнозинството от широката публика вече е ясно, че дори гущера да си реже опашката природата и намеренията му остават същите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече