Префектният тандем! Калина и Боби Турбото изненадаха всички с новия си бизнес

0

- Advertisement -

Бившият народен представител Калина Крумова обърна гръб на работата на заплата и завъртя собствен бизнес

Преди броени дни съпругата на Боби Турбото обяви, че отваря академия за развитие на личността и талантите, в която ще се обучават деца.

Все още не става ясно за какви по-точно курсове става дума, но според информацията – ще има и занятия за родители. Крумова ще предлага занимания, които според описанията на сайта на академията, „ни правят по-весели, по-добри, по-осъзнати и по-смели“.

Идеята е на фона на жестоката конкуренция във външния свят, академията да заложи на себепознанието, емоционалната интелигентност, комуникацията и културата, използвайки така вълнуващия инструментариум на изкуствата.

По всяка вероятност в бизнеса ще бъде ангажиран и съпругът й Борислав Захариев – Боби Турбото. Той би могъл да води актьорски курсове например. Освен обучения за деца се предлагат семейни и корпоративни обучения, занятия за родители, както и летни лагери, пише Уикенд.

Плановете са всичко това да тръгне след Нова година. Най-вероятно бизнеса на Калина Крумова е свързан с докторската й дисертация по социална психология, написана преди две години. Както е известно в края на 2017 г. тя стана експерт по пътна безопасност в МВР. Тогава гръмна и скандала, свързан с опасенията, че не е компетентна по темата. Докторатът й три години по-късно все пак показва, че е имала интерес в областта на пътнотранспортните произшествия и факторите, които ги причиняват.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече