С корем като мечо! Тачо на Жени Калканджиева се запусна

0

- Advertisement -

Миската слага в малкия си джоб 11 години по-младия си съпруг

Семейният живот не се отразява никак добре на Стефан Манов-Тачо. Мъжът на Жени Калканджиева видимо се е запуснал и вече друса добро оформено шкембе. 36-годишният съпруг на Мис България „отглежда“ коремчето си с много слънчогледови семки, бира и по-високоградусов алкохол, с който се зареди в столичен хипермаркет, пише Уикенд.

Тачо вече изглежда като чичко, за разлика от почти 47-годишната си жена, която изглежда с поне с десетилетие по-млада. И до днес Жени буди завист в много представителки на нежния пол заради добрата си физика и хубава кожа. Добрите гени на шестата по хубост в света са в основата на прекрасния й външен вид. Калканджиева в никакъв случай не води здравословен начин на живот, обича алкохола, нощния живот, но въпреки това има безупречна кожа, а все още не е залитнала да си прави подобрения по лицето.
„Жени е пример за жена, която и на почти 50 години може да изглежда добре без ботокс и филъри. Пред нея Антония Петрова може да мине за нейна майка, а е 10 лета по-млада от Калканджиева, но Тоца се обезобрази с интервенции“ – коментират в модните среди.
Тачо определено няма добри гени като съпругата си, коментират го разпознали го клиенти в супера. Манов направи солиден пазар, а след това се метна на джипа си „Ауди Q7” и отпраши към столичния квартал „Бояна“, където живее с Жени.
За щастие, този път Тачо не се спречка с никого в супера, нито на паркинга. Мъжът на миската е известен с избухливия си характер. Преди 2 години той беше арестуван след среднощен скандал със съсед, който му направил забележка за силна музика. Беше му повдигнато обвинение за закана за убийство, но в крайна сметка излезе на свобода срещу гаранция от 5000 лева, а преди дни бе осъден на 3 г. и 6 месеца затвор. Това обаче не е окончателното съдебно решение, има и горна инстанция и миската е убедена, че половинката й ще бъде оправдан.
Любовният роман между Жени и Тачо започна преди 16 години в Испания. Тогава шефката на модна агенция „Визаж“ отива на ваканция „по женски“ и не подозира, че ще срещне голямата любов. По думите й тя пламва от пръв поглед – виждат се на рожден ден, на който тя и приятелките й попадат случайно.

Оказва се, че Стефан живее със семейството си от дълги години в Испания. Двамата си разменят телефонните номера, а когато шестата по хубост в света българка кацнала в София, започнала канонада от есемеси, телефонни обаждания и скайп, след което Тачо идва в България, следва скандал и двамата се разделят. Но точно тогава Жени разбира, че срещу нея стои истински мъж, нищо че е с 11 години по-млад. Предложение за брак Калканджиева получава в колата по пътя от Пловдив за София – без много романтика и без пръстен. Плод на любовта им е синът им Георги, който вече е тийнейджър.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече