Строга господарка! Целуват краката на Галена в клуб

0

- Advertisement -

Певицата шокира с неадекватно мятане и позволи на феновете да я докосват с устни

Галена пак срази феновете. Към темата дали певицата отслабва драстично с инжекции за диабетици, както се говори, тези дни се прибави тази за лековатото й поведение. Не че досега е била консервативна, но пък не е и правила кой знае какви изцепки по участия, за каквито се появиха видеа наскоро в социалните мрежи, пише Уикенд.

В кадрите Мама Ураган се мята неадекватно сред фенки на фона на бесен кючек. Показа и движение на Азис, както обяви, като описа широк кръг с ханш. После Галена затъква микрофона в роклята си, за да не й пречи за новите движения. Когато го извади, се провикна към диджея: „Това ли беше кючекът? Обикновено са по 8 минути. Давай още!”. След това Галена се обърна към девойките, които бяха на сцената до нея. Призова ги да престанат да се снимат, а да покажат на какво са способни. Странният танц на Галена, който е извън ритъм, веднага предизвика коментари дали пък не е опиянена от нещо или просто въпросната вечер не е била във форма.

Така или иначе, друга изцепка предизвика повече интерес. На скорошно свое участие Галена не само позволи на фен да целува краката й, а даже го окуражи с широка усмивка. Първо мъжът на средна възраст я изненада. Издебна я, когато се приближи по сцената, и се озова точно над него. Приведе се с нацупени устни и я млясна над коляното на левия крак. Галена никак не се смути, не й стана гнусно, камо ли да се разгневи, че непознат си позволява такива волности. Вместо това, тя повдигна рокля в очакване на още целувки по краката. Мъжът веднага откликна и нацелува коленете й, а Галена развълнувано се гънеше пред лицето му.

„Добре, че си ми приятел. Добре, че си ми сестра”, обяви певицата, доволно ухилена и продължи да пее хита си „Хавана Тропикана”. За целта се придвижи по бара, като се озова по-близо до мъжа, който до преди малко целуваше краката й, повдигна и без това възкъсата си рокля и се впусна в кръшен танц.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече