Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Новото гуру! Емили Тротинетката пристана на Свидетелите на Йехова - Новини от шоубизнеса

Новото гуру! Емили Тротинетката пристана на Свидетелите на Йехова

1

- Advertisement -

Най-популярното трансмомиче у нас няма спирачки, когато трябва да привлече вниманието върху себе си. Последното ѝ включване вече става съвсем сериозно. От публикациите ѝ в социалните мрежи е ясно, че “девойката” е сериозно залитнала по… Свидетелите на Йехова. Сектата е особено популярна в България напоследък, и така и Емили Тротинетката вече е горда свидетелка, макар и вероятно самата тя да не знае на какво е свидетел, пише Клюки.нет.

Словоизлиянията на гаджето на Тихомир във Фейсбук не спират дотук. Сред причините да се вреди при свидетелите на Йехова са множеството зарязвания от страна на приятелки. По думите ѝ Емили се чувства предадена и изоставена. Тя била използвана за секс и слава от прословутите си приятелки и в крайна сметка останала сама.

1 Коментар
  1. Белия Брат казва

    Аз съм от братството, приехме Емил радушно и му разпорихме даринка дружно. Сега той всеки ден ще ни разтоварва от бремето на онанирането, той е нашата утеха!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече