Фолк звездата Мария отписа Рачков – ето как я жегна той в ефир

0

- Advertisement -

Миньончето на фолка Мария не може място да си намери след излъчването на последния епизод на предаването на Димитър Рачков, където той си позволи да я обиди по безобразен начин и успя да я уцели в най-слабото й място, пише Блиц. 

Със сигурност водещият си е спечелил враг в нейно лице и си затваря пътищата да му гостува в бъдеще, ако изобщо екипът му се сети да я покани, тъй като в последните години е потънала в забрава и никой не се сеща за нейното съществуване. 

В една от игрите в шоуто „С Рачков всичко е възможно“ един от участници трябваше да обяснява различни думи на останалите, но само използвайки звуци. И така Борислав Захариев и Герасим Георгиев – Геро трябваше да обяснят на колегите си Явор Борисов и Петър Калчев думата „отварачка“. 

В този момент се намеси водещият и хвърли подсказка на отбора. Рачков се обърна към тях с „Мара“ и те веднага се сетиха как продължава. 

Фолк изпълнителката се слави с прякора „Мара отварачката“, след като преди много години участва в скандална реклама на бира. Мария никак не си харесва този прякор и дори е заплашвала журналисти, които продължават да я пишат така в материалите си. Затова сме сигурни, че на Рачков няма да му се размине и ще си има неприятности с певицата и нейната половинка Мирослав, който я следва навсякъде и често влиза в противоречие с нейни партньори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече