Славена Вътова е в шок! Арестуват мъжа й заради измами за над милион лева

0

- Advertisement -

Мъжът на Славена Вътова – Юлиан Цолов, известен като „българския Вълк от Уолстрийт”, най-вероятно ще бъде арестуван заради измама на свой съдружник за стотици хиляди левове.

Жалба срещу него вече е подадена в полицията и прокуратурата, а покрай разплитането на аферата може да се окаже, че отклонените пари са милиони. Завлечените от него хора пък се множат непрекъснато.

Юлиан Цолов се оказа наистина голям крадец и измамник, както се говореше упорито в бизнес средите в последните години. Бившият затворник в САЩ е търсен под дърво и камък в София, след като се оказа, че е измамил една дузина хора през последните месеци. Арестуваният заради финансови измами и впоследствие лежал 4 години зад решетките в САЩ, където не може да се върне, тъй като има забрана и черен печат, се е оплел в лабиринт от кражби и лъжи. В момента Цолов е издирван за измами за над 1 милион лева, твърдят брилянтни източници на „Уикенд”.

Както е известно, Юлиан Цолов попадна в затвора, след като бе избягал от Ню Йорк в Испания, а след това натопи партньора си Ерик Бътлър за всяко едно обвинение към тях, като трябваше и да се лиши от всичките изкарани милиони и имоти, конфискувани от ФБР. През 2013 г. Цолов се прибира в България без една стотинка и гол като пушка. Той твърди, че е жертва на злощастно стечение на обстоятелствата. Тогава близки до него приятели му подават ръка, за да започне честен бизнес и да работи на чисто, въпреки етикета на крадец и затворник, който има. Е, вълкът козината си мени, но нрава не. Така и Юлиян Цолов успява да завлече приятели, познати и хора от бизнеса, създали си грешна представа за него – на находчив бизнесмен с лош късмет в Америка.

Градските легенди колко е богат достигат бързо до напористата и жадна за слава Славена Вътова.

„Мис България” 2006 се прицелва в „милионите” на Цолов, като вижда отлична възможност да си оправи живота и да живее в лукс. Историята на бъдещата светска двойка, която в момента официално е семейство, е повече от банална. Той я лъже, че е богат, а тя го лъже, че той е единственият мъж за нея. Любовният им романс стартира през 2014 г., като двамата първоначално обясняват на приятелите си, че се запознават същата година в столично заведение. Истината обаче е различна, както обявява самия Цолов пред близките си при една от поредните им раздели.

Ако се вярва на думите му, реалното запознанство с жена му Славена Вътова става в Милано, а не както се разказва по медиите от Мис България 2006. Случката, разказвана лично от Юлиян, е твърде пикантна, като последно той я споделя през април тази година, когато възлюбената му се впуска в афера с младия политолог Слави Василев, а той с разбито сърце стене: „Курва я взех, курва си тръгна”. Освен пред приятелите си, по негови твърдение това й го е казал и в очите. Но може ли да му се вярва и защо така говори?

Според разказите му, при запознанството им в италианската столица на модата героите са трима, а уикендът е бил доста натоварен за триото – Юлиян Цолов, Славена Вътова и Ерик Бътлър, съдружника на Цолов в САЩ. След второто им запознанство в родната столица, Цолов, който тогава е обвързан, споделя пред близък кръг приятели: „Видях се с тази, помните ли, за която ви разказвах преди, за случката в Милано с Ерик… Искам я!”. Той зарязва годеницата си и прави всичко възможно, за да впечатли миската, която няма нищо против да вкуси от луксозния живот.

Двойката започва любовен романс, минавайки през най-шикозните места на планетата – Сент Тропе, Себт Бартс, Миконос, Лондон и др. Цолов е влюбен, а Вътова споделя пред приятелите си, че е хванала милиардера, който прави всичко за нея, но без да има ясна представа, че половинката й на практика живее на гърба на приятелите и съдружниците си.

Освен вилите, Юлиян Цолов използва смело фирмена кредитна карта изцяло за лични нужди при пътуване до английската столица, докато впечатлява бъдещата си съпруга, Славена Вътова в едно от първите им пътувания – плащания в ресторанти, таксита, закупуване на дрехи, пури, парфюми и др. – всичко за сметка на фирма, в която работи. Разбира се, че това се разбира моментално и „баровецът” е принуден да връща сумите над 8 месеца, за да възстанови изхарчените пари, но няма как да сподели на любимата си, че банковата му сметка е на нулата, тъй като ще бъде изхвърлен на улицата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече