Андреа: Отслабнах с мазохизъм, не с инжекциите на Галена

0

- Advertisement -

„Хора, мислите ли, че съм зла?”, възкликна блондинката след шега с Азис

Андреа хвърли нова бомба. Блондинката призна, че е пробвала инжекциите за диабетици, които напоследък са истински хит в светския елит като нетрадиционно и ефикасно средство за отслабване, което обаче не е без рискове.

Затова и след кратко ползване, Андреа се отказала от въпросното средство за вталяване и пак заложила на обичайното – ограничава храната си, пише Уикенд.

Андреа направи чистосърдечното откровение в разговор с фенове в инстаграм. Певицата бе попитана дали е пробвала инжекциите на Галена. Блондинката възкликна: „Не са нейни, всички вече ги ползват… Имам предвид май всички си ги слагат, доколкото знам. Опасни са по принцип, защото забравяш да пиеш вода. Аз също съм ги пробвала и наистина трябва да не забравяш да пиеш вода и по-малко да хапваш, защото е опасно”, изказа се Андреа по въпроса. Тя предпочита да поддържа фигура по традиционния начин, като се ограничава колко храна приема, или както тя се изрази, с глад. „Отслабнах с мъка, с глад”, обясни Андреа.


Хитовата певица беше в настроение и коментира с чувство за хумор дори по-лични въпроси, като например как е с хормоните. „Перфектно. Някакъв хормонален дисбаланс ли виждате в мен? Наскоро ги изследвах, всичко е ток и жица”, задоволи Андреа любопитството на феновете и по този въпрос. Те обаче продължиха да питат, като най-голям интерес имаше с кого би направила дует, като се споменаха и имена.

Първо бе това на Софи Маринова. „Софка е № 1. Истински, готин, добър човек”, заяви блондинката веднага, като допълни, че колежката й е и много талантлива. Андреа би направила дует и с Ивана, с което вероятно е изненадала мнозина. Все пак двете са доста различни като изпълнителки, но пък оказа се, че са добри приятелки: „Ивана ми е приятелка. Тя е Водолей като мен. Интелигентна, истинска жена”.

А още един дует с Азис? „Той май с Мадона ще прави. Така чух”, възкликна Андреа и избухна в неудържим смях. Трябваха й няколко секунди да се успокои, но не за дълго, защото се появи фен, който заяви, че чака да направи дует с Лейди Гага. С това явно подсети Андреа за шегата с Азис, с който имат дует „Пробвай се”, защото последва втора, пак през смях: „Ще настъпи. Като Азис направи с Мадона, аз съм следващата с Лейди Гага”.

Разбира се, Андреа се шегуваше с най-добри чувства. Самата тя обаче май се притесни как биха се изтълкували закачките й и неочаквано постави въпроса: „Защо съм такава?”. Тя призна, че често иронизирала хората. „Аз не може ли да бъда добър човек, невинен и чист? Хора, мислите ли, че съм зла? Аз се опитвам да бъда добричка, обаче някой път просто не мога да се сдържа. Иронията в мен е много силна”, заяви Андреа.

Скоро сама си отговори. Нека ни е весело, заяви тя, всеки с чувство за хумор никога няма да се обиди. „Мисля, че съм куку-перко, но не съм зла”, сподели още Андреа. По-скоро обичала да е иронична, забавна. Никога не е навредила на някого или пък да се заяжда, без преди това да е била провокирана. „Който е тръгнал с добро към мен, винаги съм му отговаряла със същото. Мисля, че съм справедлив човек”, сподели Андреа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече