Афера в Игри на волята! Палава кандидат-снаха на Мария Гроздева заплашва да опраши сина й

0

- Advertisement -

Състезателката ни по спортна стрелба Мария Гроздева изтръпна от кандидатката си за снаха. Тя е доволна от представянето на сина си Валери в „Игри на волята“, но не и от набезите на Мирела, която откровено му е хвърлила око. 

Зрителите на шоуто забелязват любовните искри между Валери и Мирела, а в последния епизод те открито заявиха пристрастията си един към друг. Но Мирела е на кръстопът – да поеме ли към нещо ново или да се върне при бившия, който също е сред участниците в „Игри на волята“, пише Блиц. 

За никого не е тайна, че Мирела и Лефтеров са бивши гаджета. През Валери тя направи скандално интимно признание, че с бившия се е чувствала като в затвор. Той дотолкова я ревнувал, че не й позволявал да ходи никъде. И в крайна сметка той пожелал да се разделят. Два месеца преди да се впуснат в предизвикателството „Игри на волята“ той я помолил да се съберат

Тримата участват в шоуто и по стечение на обстоятелствата са в едно племе. Мирела не крие симпатиите си към Валери, наричайки го „съвършен“. Определено и той не е безразличен към нея, но за момента не предприема нищо, тъй като това би довело до раздор в племето. 

„Искам да помисля дали въобще трябва да се случи нещо, защото може да е проблем за друг човек. Прекалено е перфектен„, разчувства се Мирела пред камерата на шоуто и открито заяви, че е хлътнала по Валери.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече