Ще излезе ли истината?! Галин събуди подозрения за смъртта на Денис Теофиков

0

- Advertisement -

На 24 октомври ще отбележим мрачна годишнина от смъртта на младия изпълнител Денис Теофиков. По този повод и колегата му Галин влезе в размишлявания около нелепата случка в края на 2021-а, която остави всички в шок, пише Блиц. 

„Не вярвам, че той го е направил сам. Денис беше много щур, не го свърташе на едно място. Никога не сядаше нормално, все нещо се качваше на стола…“, описва колегата си Галин. 

Според него отношенията между изпълнител и продуцент понякога са обтегнати. „Със сигурност съм взискателен, но не съм строг спрямо моите изпълнители“, казва той, но отбелязва, че си има стандарти и правила в бизнеса, които не трябва да се нарушават. Вероятно намеква за обвиненията към продуцента на Денис – Николай Пашев, който държи артистите си в строг режим и непрекъснат психически тормоз. 

С приближаването на годишнината от смъртта на талантливия Денис Теофиков се заговори и за концерт в негова памет. Попитана по темата поп фолк певицата Кали, която е много близка със семейството на покойния певец споделя, че не знае за такава проява, но отбелязва, че темата все още е твърде чувствителна за близките му.

„Денис за мен е живот. Той винаги ще остане жив и не само в моето сърце. За жалост, до широката публика успя да достигне малка част от неговия талант“, казва изпълнителката на „Като те почна“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече