Що за пародия?! Погнаха с масов хейт „Голямото преследване”

0

- Advertisement -

Докато в БиТи Ви търсят заместник на Мишо Билалов в „Стани богат”, конкурентното шоу „Голямото преследване” събира жестоки критики от страна на зрителите. Причината за това е очевидно разминаване в трудността на въпросите, които се задават към участниците и „преследвачите” в шоуто, пише Уикенд.

По регламент участникът трябва да отговори на повече въпроси от „преследвача”, за да вземе награда. Въпросите обаче се подбират така, че е почти невъзможно някой да си тръгне с пари от шоуто.

Към участниците са изключително трудни, а към „преследвачите”, макар и от същите сфери на познание, са далеч по-лесни. Зрителите забелязват това и не спират да обсипват с критика официалните интернет страници на предаването. „Четвърти въпрос за участника: „Какво представлява арканът?”, четвърти въпрос за преследвача: „Какво тече в аортата?”, отбелязва една от зрителките на формата.

„Стани богат” е класи над тази тъпотия. 50 минути игра и накрая някакви смехотворни 1200 лв. разиграват, въпросите са неравностойни, надали ще изкара и един сезон”, е мнението на друг от хората, които гледат „Голямото преследване”.

„Би следвало на преследвача да не се задават елементарни въпроси. Трябва времето за изчитане на въпросите да е еднакво. И наистина никой не вижда какво преследвачът маркира. Очаквах повече”, отсича трета зрителка. Много хора са на мнение, че „преследвачите” предварително знаят отговорите на въпросите си. Истината обаче е, че те, за разлика от въпросите към участниците, в повечето случаи са толкова елементарни, че ги знае всеки средноинтелигентен човек.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече