Невъзможна любов! Във „Фермата” кипят бурни страсти – вероятно с продължение отвън

0

- Advertisement -

„Фермата” едва започна, а зрителите на Би Ти Ви вече видяха да припламват първи любовни искри. Уви, останаха си такива, защото бай Ангел от село Караджалово претърпя съкрушителна загуба на Арената от Финци.

Така че любовният романс на Ангел с Камелия нямаше възможност да се разгърне. Той не изглежда да страда нито за отпадането си от риалитито, нито за синеоката дама, защото веднага вдигна купон във фермата си в село Железница. Сред гостите му бяха героините, прославили се пак покрай предаването, Антония Сандова, Жанета Осипова и Мария Георгиева. Ангел се щракна с пура в ръка, прегърнал и трите, а в следващите дни зарадва много последователки в социалната мрежа с ръчно изработени готварски дъски.

През това време Камелия сигурно още тъгува за него. „Чувствам се изключително разочарована, че загубих най-близкия си човек във „Фермата”. За мен Ангел беше една голяма подкрепа. За краткото време, в което бяхме заедно, той се превърна в много добър мой приятел. Помогна ми, даваше ми съвети. Беше джентълмен! Не съм се срещала с такъв тип мъж в живота си. Сърдя му се, че ме изостави тук. Исках да прекарам повече време с него, да го опозная. И… да ме чака навън”, сподели Камелия в епизода в понеделник.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече