20-годишна! Коя е новата, която топли леглото на съпруга на Николина Ангелкова

0

- Advertisement -

Бившият й дори смята да предложи брак на новата си изгора

Оказва се, че Николина Ангелкова се е развела тайно със съпруга си още преди две години.

Двойката умишлено скрили новината за разтрогването на брака им. Инициатор на раздялата бил съпругът й Христо, който към днешна дата вече има нова жена в живота си и съвсем официално я представя за своя половинка, пише Kluiki.net по информация на Уикенд.

Мълвата за краха на брака им се носи от доста време. Освен това прави впечатление, че семейството няма общи снимки в социалната мрежа от години.
Вероятно си спомняте, че преди години Ангелкова открехна завесата на личния си живот. Тогава самата тя сподели, че двамата със съпруга й не делят една спалня заради силното му хъркане.

След това обаче рязко започна да избягва коментарите за семейния й живот и нито потвърди, нито пък отрече дали все още живеят под един покрив с мъжа й.

Двойката вече са разделили имотите и парите, придобити по време на брака. Семейството изкара заедно по-малко от десетилетие. Припомняме, че те подписаха в тесен семеен кръг през 2014 г., след което вдигнаха пищна сватба, на която присъстваха гости от цял свят.

Те се запознават, докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и дружат с хора от Индия, САЩ, Австралия и много други държави. Малко преди сватбата им, те станаха родители и на дъщеричка Далия, която вече е 9-годишна. Тя е останала да живее при майка си, а с баща си се среща в определените от съда дни.

Близки до разпадналото се семейство издават, че именно това, че била зарязана от мъжа си я подтикнало да си направи пластична операция на носа.

Бизнесменът обаче дори не се впечатлил от разхубавената бивша министърка и бил непреклонен за разтрогването на брака им.
За ужас на Николина Ангелкова връзката му с новата 20-годишна изгора е сериозна и двамата дори планират деца.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече