Подла договорка в „Черешката на тортата“! Мани и Неделчо не били тъпи, а хитри

0

- Advertisement -

Зрителите побесняха срещу Мани и Неделчо, които с подла стратегия решиха да си гарантират победата в „Черешката на тортата“, пише Hotnews.bg.

Виетнамката, която почитателите на предаването наричат „онази с китеника на главата“ заради твърде обемните екстеншънип и режисьорът се договорили да дават само по една точка на останалите участници. Такава завера се случва за първи път в историята на предаването, а толкова ниски резултати, като вчерашните за Андрей, са истински прецедент.

„Неделчо стана за срам за един орех и получи повече точки от Андрей, чрез лъжа и за виното от 4 лв. Разочарована съм,че на Андрей му дадоха толкова малко точки. Каква коалиция бе хора?Не се намирате пак в „Игри на волята“. Неделчо е много неприятен и тъп човек. За мен и тук победителя е отново Андрей“, недоволства зрителка. „Тъпи парчета, Мани както винаги е мани-мани, Дечо и той излагация. Много добре знаят,че нямат качества даже и за такова предаване и въртят евтини номера. Както разбрахме вчера, Дечо си пада по „евтиното“!“, приглася друга.

Зрителите се надяват шеф Иван Манчев да не вземе предвид тази седмица оценките, съзнателно занижени от двамата заговорници и сам да отсъди кой заслужава победата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече