Искат или не! Сано и Нели приеха новата снаха с три деца

1

- Advertisement -

Синът на Иво Карамански и влогърката Антоанет Пепе вече не крият връзката си, която явно е сериозна, защото младежът вече е запознал семейството си с кака си Тони, научи „Уикенд”.

Нели Атанасова и Александър Сано са приели новата снаха, която има цели 3 деца и е със 7 години по-голяма от Иво. Наследникът, който носи името на баща си, се е поувлякъл доста по влогърката, издават от обкръжението им. Двамата дори бяха във Видин и отмаряха край Дунава, където в момента Сано снима филм. Припомняме, че Карамански е доведен син на актьора, който го обича и се грижи за него като за собствено дете.

Иво и Тонка Пепелджийска, както е истинското име на блондинката, въртят любов от няколко месеца, като момата набързо зарязала последния си мъж Филяка от „Типично”, щом се загаджила с Карамански.

„Как й се занимава с тези три малки деца, пак с нов мъж? Децата си искат грижи, трябва непрекъснато да си около тях. А да въртиш и любов, и то с нов човек, се иска доста енергия. Аз не бих могла, последното нещо ще ми е любовта при такива обстоятелства. Направо й се чудя” – коментират в социалните мрежи любовните трепети на Пепе.

Пепелджийска е известна с това, че бързо забременява от новите си тръпки, като предстои да видим дали историята ще се повтори и с Иво Карамански, който все още няма свои деца.

1 Коментар
  1. Пламен казва

    Ох, тая кой не и е щял, той не я е плющял. Жалко за момчето.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече