Имат пари – угаждат си! Ромина Тасевска и мъжът й ще живеят като диваци

0

- Advertisement -

След като миналото лято продаде луксозния мезонет в столицата, преди дни семейството най-сетне стартира строежа на новия си еко дом

Ромина Андонова, която всеки ден коментира актуалните теми с другите панелисти в предаването на Гала „На кафе” по Нова тв, и мъжът й – футболистът на ФК „Славия” Дарко Тасевски, са се заели с амбициозен и доста скъп проект. Съпрузите, които са заедно от 13 години, женени са от 10 и имат три деца, тези дни стартираха строежа на мечтаната си къща сред природата. Носителката на титлата „Мис България” за 2010 г., и мъжът й поляха с шампанско първата копка, пише Уикенд.

„Нов дом. Ново начало”, похвали се блондинката към кадрите, за които с футболиста позират на фона на разораната от багера земя. От снимките се вижда, че с Дарко са избрали парцел „насред нищото”, както отбелязаха някои в коментарите, но съвсем добронамерено, предвид простора и красивата зелена гледка.

Съпрузите не споделиха къде точно е парцелът, върху който стартираха строежа на новия си дом. Какво остава пък за цена, но пък вече се коментира, че по всяка вероятност начинанието ще им струва над 500 000 лева. Цените на парцелите близо до столицата са трайно високи дори във вече по-гъсто населените райони.

Освен това съпрузите са избрали не да купуват къща и да я ремонтират, а да я построят такава, каквато е в мечтите им. Звучи прекрасно, но сигурно е и доста скъпо, тъй като започват от изготвянето на архитектурен проект, което само по себе си също не е за всеки бюджет. От снимките се вижда, че Тасевски строят на хълм, обграден от дива природа. Чудно как ще решат въпросите с добра канализация, електричество, път. Все пак със сигурност са намерили решение, като вероятно ще е природосъобразно, на което Ромина е привърженик.

Още миналото лято, горе-долу по това време, се заговори за намерението на Тасевски да строят къща. Тогава плъзна слух, че заради това си решение, съпрузите са продали луксозния мезонет в затворен столичен комплекс, в който живееха с децата си, и са се изнесли под наем. Явно обаче изборът къде точно да построят мечтаната си къща и намирането на подходящ парцел е забавило реализирането на мечтата им.

Затова вероятно и Ромина с вълнение сподели радостната новина, че най-сетне са предприели първа копка и скоро ще се радват на новия си дом сред природата.

Семейството се завърна окончателно в България през 2019 г. До преди това живееше в Тайланд, заради професионалните ангажименти на Дарко, който е от македонски произход. В екзотичната държава Ромина роди синовете си Давид през 2014 г. и Антонио през 2016 г. Дъщеря си Дариа миската роди в Израел, където с Дарко изкараха 2 години. Голямото семейство напусна България през 2012 г., но след като прекара дълго време в чужбина, вече трайно се е установило у нас.

Вероятно и затова сравнително наскоро се убедиха, че след като вече нямат планове да живеят в чужбина, могат да построят семейната къща сред природата, за която мечтаят от дълго време. Сигурно са предвидили да е просторна, защото Ромина доскоро с усмивка споделяше желанието си с Дарко да имат четвърто дете. Може и да е решено кога точно да увеличат семейството си. Все пак на Ромина са й присъщи стройните планове, защото смята, че това е начинът да е добре организирана. А като майка на три деца и жена, силно ангажирана с гоненето на професионални успехи, 33-годишната красавица няма друг избор, освен да е дисциплинирана и да планира добре ежедневието си.

До преди да се присъедини към панелистите в предаването „На кафе” през октомври миналата година, Ромина бе отдадена на децата си и на учението. Красавицата е завършила „Биология” в Софийския университет, след което продължи с магистратура „Биобизнес и биопредприемачество”. Дипломната й работа бе „Разработване на бизнес план за създаването на козметичен продукт”, което е обвързано с желанието й, след усилена работа, да реализира на пазара своя марка. За постигането на тази цел Ромина работи вече от доста време. Нищо, че така ще стане конкурентка на шефката си Гала, която открай време успешно движи своя козметична линия.

Двете са не само колежки и приятелки. Ромина е и финансов консултант на Гала. За това водещата на предаването „На кафе” призна още миналата година, когато представи Ромина като един от новите панелисти. Миската открай време се занимава с управление на лични финанси и финансова сигурност. Тя стана финансов консултант към европейски брокер в тази сфера, малко след като със семейството й се завърнаха в България.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече